TRISTE NYHETER: Giuliana og Bill Rancic gledet seg til å bli foreldre for andre gang, men ble knust da surrogatmoren aborterte etter ni uker.  Foto: Visual Press Agency
TRISTE NYHETER: Giuliana og Bill Rancic gledet seg til å bli foreldre for andre gang, men ble knust da surrogatmoren aborterte etter ni uker. Foto: Visual Press AgencyVis mer

Babydrømmen knust nok en gang

Realityparet Giuliana og Bill Rancic avslørte tragisk abort.

SEOGHØR.NO: I august 2012 ble programleder Giuliana Rancic (38) og ektemannen Bill Rancic (42) foreldre til sønnen Duke. Parets største ønske var å gi sønnen en bror eller søster og nylig fikk de den gledelige nyheten om at surrogatmoren Delphine var gravid.

Dessverre ble lykken kortvarig for TV-paret da surrogaten mistet barnet ni uker inn i svangerskapet.

-Delphine som vi elsker veldig høyt aborterte. Det er noe vi ikke så komme og vi er helt knust, sier Bill Rancic til People.

Kjempet for å bli foreldre

Giuliana og Bill, som har sitt eget realityprogram på kanalen E!, kjempet i mange år en lang kamp for å bli foreldre før de fikk sønnen via surrogatmor for snart to år siden. Før den tid hadde Giuliana en spontanabort og flere mislykkede prøverørsbehandlinger.

Etter en mammografi i 2010 ble det kjent at hun hadde brystkreft og kort tid etter fjernet hun begge brystene.

Rancic sier at de denne gangen var optimistiske, men samtidig holdt nyheten hemmelig i frykt for spontanabort.

- For flere år siden opplevde vi det samme da Giuliana aborterte, derfor holdt vi nyheten om svangerskapet for oss selv.

Paret gir fortsatt ikke opp håpet om å utvide familien.

- Vi håper Delphine vil prøve en gang til og kjemper videre.

LES OGSÅ: - Han var utrolig frekk mot meg