Babydrømmen knust nok en gang

Realityparet Giuliana og Bill Rancic avslørte tragisk abort.

TRISTE NYHETER: Giuliana og Bill Rancic gledet seg til å bli foreldre for andre gang, men ble knust da surrogatmoren aborterte etter ni uker.  Foto: Visual Press Agency
TRISTE NYHETER: Giuliana og Bill Rancic gledet seg til å bli foreldre for andre gang, men ble knust da surrogatmoren aborterte etter ni uker. Foto: Visual Press Agency Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I august 2012 ble programleder Giuliana Rancic (38) og ektemannen Bill Rancic (42) foreldre til sønnen Duke. Parets største ønske var å gi sønnen en bror eller søster og nylig fikk de den gledelige nyheten om at surrogatmoren Delphine var gravid.

Dessverre ble lykken kortvarig for TV-paret da surrogaten mistet barnet ni uker inn i svangerskapet.

-Delphine som vi elsker veldig høyt aborterte. Det er noe vi ikke så komme og vi er helt knust, sier Bill Rancic til People.

Kjempet for å bli foreldre

Giuliana og Bill, som har sitt eget realityprogram på kanalen E!, kjempet i mange år en lang kamp for å bli foreldre før de fikk sønnen via surrogatmor for snart to år siden. Før den tid hadde Giuliana en spontanabort og flere mislykkede prøverørsbehandlinger.

Etter en mammografi i 2010 ble det kjent at hun hadde brystkreft og kort tid etter fjernet hun begge brystene.

Rancic sier at de denne gangen var optimistiske, men samtidig holdt nyheten hemmelig i frykt for spontanabort.

- For flere år siden opplevde vi det samme da Giuliana aborterte, derfor holdt vi nyheten om svangerskapet for oss selv.

Paret gir fortsatt ikke opp håpet om å utvide familien.

- Vi håper Delphine vil prøve en gang til og kjemper videre.

LES OGSÅ: - Han var utrolig frekk mot meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer