Graviditet:

Babyboom i kjendis-Norge

- Vi gleder oss til å møte den lille.

VENTER BARN: Programleder Katarina Flatland er bare en av mange kjendiskvinner som venter barn i år. Foto: TV 2
VENTER BARN: Programleder Katarina Flatland er bare en av mange kjendiskvinner som venter barn i år. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

I disse dager later mye til at vi går mot en real babyboom i kjendis-Norge dette året. Mens enkelte skal bli foreldre for første gang, venter andre barn igjen.

På Instagram har mange allerede foreviget graviditeten, og de voksende babymagene hamstrer flere tusen likerklikk.

- Premien er snart her

Programleder Katarina Flatland (31), som venter en liten gutt med ektemannen Harald Dobloug (31), er blant dem som venter sitt aller første barn.

På Instagram har hun delt flere oppdateringer gjennom svangerskapet med sine over 85 000 følgere, noe hun også gjorde i slutten av juli. For Flatland og ektemannen nærmer den nye tilværelsen som foreldre seg nemlig med stormskritt.

«Vi gleder oss sånn til å møte den lille. Hovne ben, halsbrann og sittende sovestillinger er null stress når premien snart er her», skriver hun til et bilde hvor hun stolt viser frem babymagen.

Det nye familiemedlemmet er ventet i månedsskiftet september/oktober, og foreldrene har allerede lyttet til hjerteslagene flere ganger.

- Jeg har tatt med meg et dopplerapparat hjem fra jobb noen ganger. Da hører man barnet gjennom ultralyd, har Harald, som er lege og gründer tidligere sagt til Se og Hør.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer