1+1=3: Komikerparet Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensen giftet seg i august i fjor. Et år senere ble de foreldre til en liten gutt. Foto: Se og Hør
1+1=3: Komikerparet Dagfinn Lyngbø og Pernille Sørensen giftet seg i august i fjor. Et år senere ble de foreldre til en liten gutt. Foto: Se og Hør Vis mer

Babyboom i kjendis-Norge

De har alle stor suksess i sine karrierer, men viktigst av alt er foreldrerollen.

Publisert
Se bildespesial nederst i saken!

SEHER.NO:
Mens komiker Anne Kat. Hærland nylig uttalte at hun aldri vil bli mamma, er det nok av andre norske kjendiser som gleder seg stort over sine små sjarmtroll.

Dagfinn Lyngbø (35) har høstet gode kritikker for suksessshowet "Ka e vitsen?". Nå er han lykkelig på hjemmebane også.

I august ble nemlig han og komikerkona Pernille Sørensen (30) foreldre for første gang til en liten gutt.

Tidligere har Dagfinns show vært preget av komikerens opplevelse av sårbarhet og ensomhet. Før han ble far sa han at han nå ønsket å hente inspirasjon fra sin nye tilværelse som ektemann og far.

- Jeg skriver som regel på grunnlag av mine egne erfaringer, og hvis det å bli far er så altoppslukende som jeg tror det er, vil jeg ikke slippe opp for stoff med det første, sa Lyngbø til VG for en tid tilbake.

Se hvem som har blitt foreldre her:LES HER: Babyen Italia raser over

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer