ALLE VENTER BARN: Artist Maria Haukaas Mittet og mannen Hans-Marius Hoff Mittet (t.v) blir tobarnsforeldre til våren. Håndballspiller Linn-Kristin Riegelhuth Koren har termin 22. desember, mens langrennsess Marit Bjørgen har termin dagen etter. Komiker Sigrid Bonde Tusvik (t.h) blir mamma i mars 2016. Foto: Andreas Fadum/ NTB Scanpix/ Andreas Fadum
ALLE VENTER BARN: Artist Maria Haukaas Mittet og mannen Hans-Marius Hoff Mittet (t.v) blir tobarnsforeldre til våren. Håndballspiller Linn-Kristin Riegelhuth Koren har termin 22. desember, mens langrennsess Marit Bjørgen har termin dagen etter. Komiker Sigrid Bonde Tusvik (t.h) blir mamma i mars 2016. Foto: Andreas Fadum/ NTB Scanpix/ Andreas FadumVis mer

Babyboom i kjendis-Norge

En rekke norske kjendiser venter barn i nærmeste fremtid. Her får du den fulle oversikten!

SEOGHØR.NO: For mange er jul og nyttår en tid for forventninger, glede og blanke ark, men enkelte føler nok litt ekstra spenning i disse dager.

Flere norske kjendispar venter nemlig på å bli foreldre i dagene og månedene som kommer.

Skuespiller Pia Tjelta (38) og kjæresten Oddgeir Thune (37) kuppet adventstiden ved å få tvillingene sine før ventet termin ved årsskiftet, mens andre par fortsatt må smøre seg med tålmodighet.

Få oversikt over kjendis-Norges vordende mødre nedenfor!

Sporty førstegangsmødre

Det er godt mulig det blir et julebarn på skiesset Marit Bjørgen (35), som har termin 23. desember.

Dette blir langrennsløperens første barn, men hun har hatt god tid til å øve seg på mammarollen. Samboeren Fred Børre Lundberg (45) har nemlig en 13 år gammel sønn fra et tidligere forhold. Paret har vært kjærester i 10 år, og gleder seg til å bli foreldre.

- Formen har vært bra hele veien, så jeg har nok vært heldig. Jeg håper jeg blir en god mor. Man må finne sin egen vei og det er ikke noen fasit på det, sa Marit Bjørgen nylig til Seoghør.no.

SPREK: Marit Bjørgen har sagt til Seoghør.no at hun har vært i fin form i løpet av svangerskapet. Her er hun til stede under verdenscuprennene på Lillehammer nylig, 17 dager før fødselstermin. Foto: NTB scanpix
SPREK: Marit Bjørgen har sagt til Seoghør.no at hun har vært i fin form i løpet av svangerskapet. Her er hun til stede under verdenscuprennene på Lillehammer nylig, 17 dager før fødselstermin. Foto: NTB scanpix Vis mer

Håndballstjernen Linn-Kristin «Linka» Riegelhuth Koren (31) følger nok spent med på kollegenes innsats i håndball-VM, mens hun og ektemannen Einar Riegelhuth Koren (31) venter på sin førstefødte.

- Dette er veldig stas og en gledelig nyhet for oss. Vi gleder oss til å bli en liten familie og har en spennende tid foran oss, har «Linka» fortalt til Håndball.no.

I likhet med Marit Bjørgen har hun termin i slutten av desember.

Får baby i julegave?

Den «Hver gang vi møtes»-aktuelle artisten Eva Weel Skram (30) og musiker-ektemannen Thomas Stenersen (34) blir også foreldre for første gang ved juletider.

- Vi har jobbet som vanlig. I alle andre situasjoner så arbeider folk helt frem til fødselen, så det er planen vår også, sa Eva til VG tidligere i år.

SNART MAMMA: I slutten av oktober var Eva Weel Skram blant gjestene i Aksel Henneis 40-årslag. Den gang var hun syv måneder på vei.  Foto: Se og Hør
SNART MAMMA: I slutten av oktober var Eva Weel Skram blant gjestene i Aksel Henneis 40-årslag. Den gang var hun syv måneder på vei. Foto: Se og Hør Vis mer

I disse dager venter friidrettsutøver Rachel Nordtømme (26) og motocross-kjæresten André Villa (33) sitt første barn.

Rachel oppdaterer jevnlig om graviditeten på bloggen sin, der hun blant annet har avslørt at det blir en gutt.

Termin var 10. desember, og nå begynner den vordende moren å bli utålmodig.

«Nå har det gått fem dager over termin, men jeg kjenner fortsatt ingen antydning til at det skal skje noe (...) Jeg kjeder meg!» skrev hun på runwithrachel.no 15. desember.

UTÅLMODIGE: Både André Villa og Rachel Nordtømme gleder seg til å bli foreldre for første gang. Termin var rundt 10. desember. Her er paret på Lady Gaga-konsert på Telenor Arena høsten 2014. Foto: Andreas Fadum
UTÅLMODIGE: Både André Villa og Rachel Nordtømme gleder seg til å bli foreldre for første gang. Termin var rundt 10. desember. Her er paret på Lady Gaga-konsert på Telenor Arena høsten 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Moods of Norway-gründer Peder Børresen (38), og blogger og designer Camilla Abry (33) går en travel tid i møte. Om ikke lenge blir de nemlig foreldre igjen.

- Det er ei jente! Vi gleder oss veldig til å ønske henne velkommen til verden. Camilla gleder seg også veldig til å få det overstått, for formen er ikke så bra, har Børresen sagt til TV 2 om graviditeten.

Fra før av har duoen sønnen Eleon (4) sammen. Da paret ventet sin førstefødte i 2011, viste Camilla Abry frem babymagen på åpningen av Oslo Fashion Week.

- Jeg vet ikke helt om vi vil kommentere det, hehe... La oss bare si at vi gleder oss veldig til han kommer, i hvert fall! sa hun om svangerskapet sitt til Seoghør.no den gang.

Saken fortsetter under bildet.

FORRIGE GANG: For fire år siden ble Moods of Norway-gründer Peder Børresen og Camilla Abry foreldre for første gang. Noen få måneder før sønnen Eleon ble født, viste Camilla frem magen på motevisning. Snart blir de en familie på fire.  Foto: NTB scanpix
FORRIGE GANG: For fire år siden ble Moods of Norway-gründer Peder Børresen og Camilla Abry foreldre for første gang. Noen få måneder før sønnen Eleon ble født, viste Camilla frem magen på motevisning. Snart blir de en familie på fire. Foto: NTB scanpix Vis mer

Også danseproff Nayda Khamitskaya (32) og VGTV-journalist Mads A. Andersen (32) blir foreldre like rundt jul. På «Skal vi danse»-premieren tidligere i høst viste Nayda - som har sønnen Leon (3) fra før av - babymagen:

To og et halvt år etter at de ble foreldre til lille Wilhelm, venter «Stjernekamp»-vinneren Maria Haukaas Mittet (36) og ektemannen Hans-Marius Hoff Mittet (38), sitt andre barn.

- Vi gleder oss veldig, men det kommer ikke som en overraskelse for vi har jo hatt lyst på flere barn, sa hun til VG i høst.

Nylig innrømmet den vordende tobarnsmoren overfor Se og Hør at livet på turné ikke er like enkelt i dag som før hun fikk barn. Termin er i løpet av våren 2016.

Babyavsløringer på lufta

Den rappkjeftede komikeren Sigrid Bonde Tusvik (35) og ektemannen Martin Jøndahl (35) blir foreldre for annen gang i mars 2016. Fra før har paret datteren Jenny (2), som Sigrid fødte foran kamera i TV-serien «Sigrid blir mamma».

- Jeg skal føde på Snapchat denne gangen. Jeg tror ikke det blir så spennende å føde en gang til på TV, sa hun på «Tusvik og Tønne Talkshow» da nyheten ble kjent i september.

- Formen er veldig fin, så jeg håper det går greit framover også. Det er jo ikke en selvfølge å bli gravid, så jeg er veldig takknemlig, sa Sigrid til Seoghør.no i høst.

Se Sigrid Bonde Tusviks babyavsløring i TV 2-programmet:

Også programleder Live Nelvik (33) avslørte sin andre graviditet på lufta. Det var under et radioprogram i september hun røpet at hun og ektemannen, «Radioresepsjonen»-profil Tore Sagen (35), blir tobarnsforeldre. Paret har datteren Liv (3) fra tidligere, som nå blir stolt storesøster.

- Formen er veldig bra, jeg er meg selv, sa Live til Seoghør.no etter at babynyheten ble kjent.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FIRE: Radio- og TV-paret Live Nelvik og Tore Sagen gleder seg til at datteren blir storesøster. Her er de to på festen etter VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i sommer. Foto: Se og Hør
BLIR FIRE: Radio- og TV-paret Live Nelvik og Tore Sagen gleder seg til at datteren blir storesøster. Her er de to på festen etter VG-lista Topp 20 på Rådhusplassen i sommer. Foto: Se og Hør Vis mer

- Livet slutter ikke selv om man får barn

Det var på sosiale medier i oktober at Jenny Skavlan (29) og ektemannen Thomas «Fingern» Gullestad (35) avslørte at de skal bli førstegangsforeldre. Nurket er ventet i april neste år.

«Klovner i Kamp»-profilen regner med at Jenny blir en flott mamma.

- Hun er jo helt super, og blir nok en supermamma også. Jenny får til det meste. Men livet slutter ikke selv om man får en kid, det blir bare én til som får være med på all moroa, sa den vordende faren til Dagbladet nylig.

Saken fortsetter under bildet.

AVSLAPPET: Ekteparet Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan gleder seg til å få mye moro sammen med sin førstefødte. Her er de på «Herfra til Flåklypa»-premieren i Oslo 15. desember.  Foto: Tor Lindseth
AVSLAPPET: Ekteparet Thomas «Fingern» Gullestad og Jenny Skavlan gleder seg til å få mye moro sammen med sin førstefødte. Her er de på «Herfra til Flåklypa»-premieren i Oslo 15. desember. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Før det profilerte paret blir til et trekløver, skal de to kose seg på en eksotisk juleferie i varmere strøk.

- I fjor feiret vi to jul på Bali. Det er tilfeldig at det blir utenlandsjul i år også. Jennys familie har leid et hus i Cape Town i Sør-Afrika, sånn at alle kan komme dit og feire sammen, sa «Fingern» da Seoghør.no møtte paret på «Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa»-premieren tirsdag 15. desember.

BLE OVERRASKET: Programleder Haddy N´Jie har fortalt at hun aldri hadde sett for seg å bli mor. Da hun stod på scenen før Nobelkonserten 2015 i Telenor Arena fredag 11. desember, var babymagen så vidt synlig. Foto: NTB scanpix
BLE OVERRASKET: Programleder Haddy N´Jie har fortalt at hun aldri hadde sett for seg å bli mor. Da hun stod på scenen før Nobelkonserten 2015 i Telenor Arena fredag 11. desember, var babymagen så vidt synlig. Foto: NTB scanpix Vis mer

I fjor sommer avslørte Se og Hør at programleder Haddy N’jie (36) og Ap-politiker Trond Giske (49) var blitt kjærester. I september i år delte den vakre NRK-profilen nyheten om at paret skal bli foreldre våren 2016.

«Plutselig er jeg her. Det jeg har utsatt, og avskrevet gjennom så mange år. Jeg er glad og spent og skjør og utrolig sliten hele tiden», skrev Haddy på sin egen Instagram-side.

Dette blir Haddy N’jies første barn, mens Trond Giske fra før av har en tenåringsdatter med eksen Anne Grethe Moe.

LES OGSÅ: - Det blir en rar jul

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.