Babyboom i Hollywood

Det viktigste tilbehøret i filmbyen er søte små barn.

"BARSELGRUPPE": Supemodellen Heidi Klum og popartisten Gwen Stefani (t.h.) sammen med menn og barn slår av en babyprat på gata i Hollywood.  Foto: All Over Press
"BARSELGRUPPE": Supemodellen Heidi Klum og popartisten Gwen Stefani (t.h.) sammen med menn og barn slår av en babyprat på gata i Hollywood. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På kaffebarene i filmbyen diskuteres det ikke lenger bare mote og kalorier. Vel så hete temaer er bleieutslett og barneoppdragelse. Hollywood flommer over av småbarnsforeldre og barna deres.

BILDESPESIAL: SE KJENDISBARNA

LES MER: NORSK BABY-TREND I HOLLYWOOD

Sist ut var popstjernen Britney Spears (24) som tirsdag fødte sin andre sønn på under ett år. Hennes fortsatt navnløse gutt ble forløst ved keisersnitt på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, samme sted som en annen popstjerne, nemlig Gwen Stefani (36). Gwen blir ofte sett ute enten bærende eller trillende på lille Kingston.

Å vise fram magen er også blitt big business, og det er nesten blitt obligatorisk å vise fram sin gravide mage bar på et coverbilde. Britney var ikke noe dårligere enn andre store stjerner.

SE SUPERMØDRENE: LIKE SLANKE RETT ETTER FØDSELEN

Gwen og ektemannen er omgangsvenner med skuespillerne Brad Pitt og Angelina Jolie som har to adoptivbarn og en felles datter, Shiloh Nouvel. Brad hadde i mange år ønsket å bli far, men i ekteskapet med "Venner for livet"-stjernen Jennifer Aniston skjedde det aldri. Da han møtte Angelina fikk han tre på rappen!

LES MER: BRAD OM KJÆRLIGHETEN TIL ADOPTIVBARNA

JA VI ADOPTERER: SE BILDER

En annen nybakt mamma som slett ikke får lov til å ferdes fritt med sin lille datter, er Tom Cruises samboer Katie Holmes. Lille Suri ble holdt i skjul i nærmere fire måneder før verden fikk et glimt av henne.

Men blant mammene vi stadig ser ute med barna sine, finner vi stjerner som Kate Hudson, Brooke Shields, Pamela Anderson, Denise Richards og Heidi Klum.

KÅRING: DE SØTESTE KJENDISBARNA

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer