Emma Bunton:

- «Baby Spice» skal gifte seg

Har vært kjæreste med forloveden i over 20 år.

ENDELIG BRYLLUP: Emma Bunton (t.h.), her med Spice Girls-kollegene Victoria Beckham, Melanie Brown og Melanie Chisholm på lanseringsfest i år 2000, skal endelig gi sitt «ja». Foto: NTB scanpix
ENDELIG BRYLLUP: Emma Bunton (t.h.), her med Spice Girls-kollegene Victoria Beckham, Melanie Brown og Melanie Chisholm på lanseringsfest i år 2000, skal endelig gi sitt «ja». Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Emma Bunton (43), aller best kjent som «Baby Spice» fra 90-tallsgruppa Spice Girls, skal gifte seg. Og det er ikke en kortvarig romanse som har ledet til bryllupsplanene.

Hennes utkårede er boyband-artist Jade Jones (40), kjent fra den britiske popgruppa Damage, som hun også har sønnene Beau (11) og Tate (7) sammen med.

Nylig ble Emma avbildet på vei inn på et registreringskontor i Nord-London, hvor hun skal ha gått til anskaffelse av en prøvingsattest som er nødvendig for å kunne gifte seg. Nå har paret tolv måneder på å gi hverandre sitt «ja».

STØDIG PAR: Emma Bunton og Jade Jones skal gifte seg etter å ha vært et par siden 1998. Foto: NTB Scanpix
STØDIG PAR: Emma Bunton og Jade Jones skal gifte seg etter å ha vært et par siden 1998. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Forlovet siden 2011

Emma og Jade skal først ha blitt sammen i 1998, da Spice Girls var på toppen av sin karriere, og også han var aktiv i boyband. Etter å ha gjort det slutt i en kortere periode, ble paret sammen på nytt i 2004, og har holdt sammen siden.

Paret forlovet seg i 2011, men det har altså gått hele åtte år før paret har gjort alvor ut av gifteplanene. Det er blitt kjent gjennom prøvingsattesten avisen Daily Mirror har fått tilgang på.

View this post on Instagram

#myworld ❤️ ❤️❤️❤️

A post shared by emmaleebunton (@emmaleebunton) on

Der kommer det også frem at paret skal gifte seg i rådhuset Old-Marylebone i London. Flere andre kjente personligheter har tidligere inngått ekteskap i den fasjonable bygningen, som Paul McCartney (76) og Liam Gallagher (46).

Utelukker ikke flere barn

At paret har ventet så lenge med å gifte seg, kom Emma med en forklaring på i 2017. Den gang sa hun at den langvarige forlovelsen skyldtes at både hun og hennes kommende ektemann er lite organiserte. Hun var likevel ikke i tvil om at det ville være fint å bli mann og kone.

- Det ville vært fint, ville det ikke? Jeg burde få kommet meg rundt til å gjøre det. Han kaller meg allerede kona si og jeg kaller ham mannen min, sa hun til magasinet Fabulous.

Hun uttalte seg videre om hvorfor bryllupet har latt vente på seg i alle disse årene.

- Vi er begge vannmenn og litt uorganiserte, så vi får aldri tatt oss sammen til å organisere noe som helst. Jeg er sikker på at vi vil være et av de parene som gifter seg i all hemmelighet.

UORGANISERTE: Emma mener grunnen til at paret aldri har fått ut fingeren og giftet seg er at de begge er dårlige til å planlegge. Foto: NTB Scanpix
UORGANISERTE: Emma mener grunnen til at paret aldri har fått ut fingeren og giftet seg er at de begge er dårlige til å planlegge. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Til tross for at parets barn har rukket å bli nokså store, utelukker ikke paret flere barn. Det kom frem i et intervju med Daily Mail nå nylig.

- Vi har snakket om det. Jeg tror det er noe Jade ville elsket. Han er fantastisk med barna. Hvis vi er heldige nok, så, svarte hun på avisens spørsmål om familieforøkelse.

Gir ut ny musikk

Gifteplaner er heller ikke det eneste store som skjer i Emmas liv om dagen.

Etter at det har versert rykter om en gjenforening med de britiske krydderjentene i lang tid, kom endelig gladnyheten om en ny turné i november.

Turneen vil finne sted i løpet av mai og juni, og Spice Girls skal opptre på en rekke steder i Storbritannia over en periode på drøye tre uker.

NYTT ALBUM: I april kommer Emma Bunton med nytt soloalbum. Her er hun under en opptreden på BBC tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
NYTT ALBUM: I april kommer Emma Bunton med nytt soloalbum. Her er hun under en opptreden på BBC tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gruppens siste medlem, Victoria Beckham, er ikke med på gjenforeningen, men det er ikke oppgitt noen årsak til dette.

Turneen med den gamle popgruppa er heller ikke de eneste musikkplanene Emma har for tiden. I april gir hun også ut sitt første soloalbum på 13 år. Albumet skal ha navnet «My Happy Place», og skal ifølge nettstedet Entertainment inneholde låter med flere gjesteartister.

LES OGSÅ: Spice Girls-stjernen overrasket med bilde av prins Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer