Baby Spice på krykker

Emma Bunton forstuet ankelen under tirsdagens Las Veags-opptreden.

STØTTE: Baby Spice måtte ha støtte av livvakten da hun skulle ombord i det Spice Girls-oppkalte flyet. Foto: All Over Press
STØTTE: Baby Spice måtte ha støtte av livvakten da hun skulle ombord i det Spice Girls-oppkalte flyet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Emma "Baby Spice" Bunton (31) har fått kjenne smerten av turnè-livet.


For under tirsdagens Spice Girls-show i Las Vegas falt den nybakte mammaen og forstuet ankelen så hun nå må gå på krykker, skriver kjendisnettstedet Showbizpy.com.


Heldigvis var dette jentegruppas siste opptreden i USA før de reiste tilbake til London, men under hele flyreisen måtte altså Emma ha støtte av både livvakter, krykker og andre bandmedlemmer for å kunne gå.


Og "Baby Spice" viste gladlig frem sin bandasjerte fot da popgruppa ankom Los Angeles International Airport. 


- Jeg falt på scenen og forstuet ankelen min, så nå humper jeg rundt på krykker. Men jeg er sikker på at jeg snart er helt bra igjen, sa Emma.


En talsperson for supergruppa sa at Emmas skade ikke vil påvirke deres verdensturnè, som denne uken tar turen til Storbritannia.


Spice Girls fløy over til England i et Virgin Atlantic fly som de har fått oppkalt etter seg takket være fly- og mediemogul Sir Richard Branson.


- Det er helt fantastisk å ha et fly navngitt i vår ære. Vi håper at alle som reiser med "Spice One" får en fantastisk flytur, sa jentene.


Og Sir Branson var strålende fornøyd med flyet og jentene.


- Vi er kjempestolte av å kunne frakte Spice Girls tilbake til Storbritannia i stil for deres turnè her hjemme, og at de rekker å komme hjem til jul etter deres fantastiske USA-turnè, uttalte Branson.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer