Justin og Hailey Bieber:

«Baby på vei?»

Stjerneparets nye Instagram-innlegg forvirrer fansen.

FORVIRRER: Kjendisparet sjokkerte fansen da en mystisk bildetekst dukket opp på Instagram. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB
FORVIRRER: Kjendisparet sjokkerte fansen da en mystisk bildetekst dukket opp på Instagram. Foto: Jordan Strauss/Invision/AP/NTB Vis mer
Publisert

Etter et årelangt vennskap innledet Justin Bieber (27) og Hailey Baldwin (24) et romantisk, men kortvarig forhold i 2016.

Etter bare noen måneder ble det imidlertid slutt, og modellen uttalte kort tid etter bruddet at det var komplisert å være sammen med en verdensberømt stjerne.

I juni 2018 ble duoen derimot gjenforent, og denne gangen gikk det fort i svingene for turtelduene.

Bare en måned etter å ha funnet tilbake til hverandre forlovet de seg, og i september giftet de seg i all hemmelighet i et rettslokale i New York.

Nå tror fansen derimot at duoen er klare for det neste store steget i forholdet etter å ha publisert et bilde med en kryptisk bildetekst.

«Mor og far»

Det er nemlig et bilde av paret på sangstjernens Instagram-konto som får fansens til å fundere.

KJEFTER HAN PÅ KONA? Denne video har spredt seg i sosiale medier, flere mener Justin kjefter på kona. Video: Twitter/Rød Løper Vis mer

Det svart-hvite bildet viser Hailey og Justin som sitter ved siden av hverandre iført sommerlig kledsel.

Det er likevel ikke bildet som setter fart på spekulasjonene, men heller det som står under bildet.

«Mor og far», skriver nemlig sangfuglen under det sommerlige bildet.

Bildeteksten har gjort at fansen jubler over en eventuell familieforsøkelse i Bieber-familien, og flere ber om at 27-åringen utdyper seg.

«Mener du at vi endelig får en baby Bieber?», spør en ivrig fan under bildet.

«Er en baby på vei?», spør en annen forvirret fan.

Det skulle imidlertid vise seg at paret ikke venter barn for øyeblikket, noe som 24-åringen oppklarer i kommentarfeltet.

Modellen var nemlig kjapp med å avslå babyspekulasjonene, og spør samtidig om ektemannen kan endre teksten under bildet.

REDD: Justin Bieber er gjest hos Ellen DeGeneres, og forteller åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

«Jeg tror kanskje du bør endre bildeteksten til 'Hunde-mor og far' før noen får noen idéer», skriver Hailey.

- Elsker barn

Til tross for at paret ikke kan avsløre noen familieforsøkelse, har de tidligere ikke lagt skjult på at de ønsker seg barn en gang i fremtiden.

Overfor Vogue Arabia, gjengitt av People, kunne Hailey i 2018 røpe at en baby ikke ville skje med det første, men at hun likevel gleder seg til å få barn.

- Jeg elsker barn, og kan ikke vente med å få mine egne. Jeg vil si at det er en realitet nå, men definitivt ikke med det første, forteller hun til motebladet.

Her innrømmet hun også at hun allerede har plukket ut sine barns navn.

PUNGET UT: Reality-profilen Henrik Elvejord Borg og hans svenske forlovede, Lisa Anckarman, har tatt forholdet nok et steg videre. Video: Rød Løper Vis mer

Sangstjernen kan sies å være enig med ektefellen, og har tildigere uttalt at turtelduene ønsker å nyte livet som gift før et barn kommer inn i bildet. Det fortalte han i et intervju med Apple Music i fjor.

- Jeg vil starte min egen familie når den tid kommer. Jeg ønsker å nyte livet som gift en stund, dra på turné, være gift, nyte reiser med bare oss, bare bygge mer på forholdet vårt, sa han den gang.

LES OGSÅ: «De hater å se oss lykkelige»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer