Baby ingen hindring for dansecomeback

Nadya Khamitskaya føder i mars neste år, fire måneder senere håper hun å være med i «Skal vi danse».

<strong>NESTEN IKKE MAGE:</strong> Nadya Khamitskaya er fem måneder på vei, men hadde ingen fremtredende babymage da hun fredag kveld danset med Noman Mubashir under finalen i «Skal vi danse».  Foto: Stella Pictures
NESTEN IKKE MAGE: Nadya Khamitskaya er fem måneder på vei, men hadde ingen fremtredende babymage da hun fredag kveld danset med Noman Mubashir under finalen i «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se videointervju nederst i saken!

SEHER.NO: I høst underholdt Noman Mubashir (37) og Nadya Khamitskaya (28) norske TV-seere med flotte dansenumre i «Skal vi danse». I begynnelsen av oktober avslørte den flotte blondinen at hun har danset med barn i magen. Sammen med kjæresten Mads A. Andersen venter hun en liten gutt.

- Det er en helt vidunderlig opplevelse. Jeg kjenner sparkene. Det er en gutt som danser der inne i magen. Jeg er veldig lykkelig, sier Nadya til Seher.no.

Den vakre danseren er fem måneder på vei og sønnen er ventet i mars neste år. Fire måneder senere begynner innspillingen av neste års «Skal vi danse», og 28-åringen håper at hun kan delta i programmet.

- Jeg setter det nok som mål, men jeg må jo bli spurt først. Jeg skal føde i slutten av mars og det hadde vært veldig gøy å være i form til august. Vi har planlagt at kjæresten min skal ta permisjon fra august i tilfelle jeg blir spurt og er i god form.

Selv om magen ennå er liten, forteller Khamitskaya at hun har fått mer kvinnelige former, og håper ikke de forsvinner med det første.

- Det er så mange som er redd for å bli gravide fordi man blir tjukk og kvalm og sliten og man har ikke tid til å se bra ut. Jeg opplever det helt motsatt. Det er en helt vidunderlig opplevelse. Hormenene kommer og det blir mer former både oppe og nede, sier hun.

Fredag var hun tilstede i salen da Atle Pettersen stakk av med seieren i danseprogrammet. Nadya skulle ønske hun var med i finalen, men innrømmer at det nok ikke hadde vært det beste for barnet.

- Det hadde nok ikke vært så lurt å være med i finalen. Jeg begynner å merke at kroppen jobber med å skape et menneske. Jeg er sliten og trøtt, men ikke på en dårlig måte. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Danser med baby i magen 


Se videointervju med den gravide danseren her![obj:media:10348]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer