Elon Musk og Grimes venter barn:

Baby-avsløringen ble for mye for Instagram

Artisten skal vente barn med Tesla-gründeren.

GRAVID: Artisten Grimes avslørte tilsynelatende via Instagram at hun venter barn med Elon Musk. Avsløringen ble for mye for bildedelingstjenesten. Foto: NTB Scanpix.
GRAVID: Artisten Grimes avslørte tilsynelatende via Instagram at hun venter barn med Elon Musk. Avsløringen ble for mye for bildedelingstjenesten. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var under Met-gallaen i 2018 at Tesla-gründer Elon Musk (48) dukket opp med sin 16 år yngre kjæreste, artisten Grimes (31), for første gang. Rød løper-debuten kom et drøyt halvår etter det var over mellom Musk og skuespiller Amber Heard (33).

Forholdet med Grimes har derimot sett ut til å vare, og nå ser det ut til at paret venter sitt første barn sammen.

Ble fjernet

Onsdag kveld la fotograf Eli Russell Linnetz ut et bilde av Grimes, hvis egentlige navn er Claire Boucher.

På bildet er 31-åringen naken, med synlige brystvorter, og det mange i kommentarfeltet bet seg merke i: En gravidmage hvor det er redigert inn et bilde av et foster.

Grimes selv la ut samme bilde på sin Instagram-konto kort tid senere, men bildet ble deretter fjernet av bildedelingstjenesten - angivelig på grunn av de usensurerte brystvortene.

I skrivende stund er imidlertid originalbildet, som er vist nedenfor, fortsatt tilgjengelig på fotografens Instagram-konto.

View this post on Instagram

@grimes ✨

A post shared by ERL (@elirusselllinnetz) on

Grimes på sin side har derimot måttet se seg nødt til å legge ut en sensurert versjon av bildet på sin konto.

Til tross for at det første bildet ble fjernet av Instagram, rakk 31-åringen å bekrefte graviditeten i kommentarfeltet, ifølge E! News. Til en kommentar som hyllet artisten for ikke å sensurere brystvortene, svarte hun:

- Jeg tenkte på å sensurere dem en stund, haha (dette kan bli fjernet uansett), men bildet er så mye mer kjedelig uten brystvortene. Pluss at det å være gravid er en veldig vill og krigslignende tilstand. Kan like greit vise ting som de er, skrev artisten, ifølge nettstedet.

Flere ekteskap

Etter alt å dømme blir altså Musk far på ny innen året er omme.

Gründeren har lagt flere ekteskap bak seg, blant annet et med forfatter Justine Musk (47) - som han fikk seks barn med. Parets første barn, sønnen Nevada Alexander, døde i krybbedød bare ti uker gammel. Justine har fortalt om det tragiske dødsfallet i et stort intervju med Marie Claire.

Elon Musk har også vært gift med skuespiller Talulah Riley (34) to ganger. Først fra 2010 til 2012, før de fant tilbake til hverandre og giftet seg på nytt i 2013. Ekteskapet var derimot ikke til å redde denne gangen heller, og brast nok en gang tre år senere.

GIFT: Elon Musk giftet seg to ganger med Talulah Riley. Ekteskapet brast for godt i 2016. Foto: NTB Scanpix
GIFT: Elon Musk giftet seg to ganger med Talulah Riley. Ekteskapet brast for godt i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Som ovennevnt datet han Johnny Depps (56) ekskone Amber Heard fra 2016, før han møtte sin nåværende kjæreste.

Møttes på internett

Det har tidligere blitt kjent at Musk og Grimes møttes på en noe spesiell måte.

Ifølge Page Six møttes paret knappe én måned før de debuterte på Met-gallaens røde løper for snart to år siden.

Gründeren skal ha kommet over artisten på Twitter, gjennom en spøk Musk hadde planer om å tvitre. Han oppdaget nemlig at 31-åringen hadde kommet ham tre år i forkjøpet med samme spøk.

GRAVID: Modellen Belle Lucia får hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, 6 måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Meldingen han tenkte å tvitre, handlet om et tankeeksperiment kalt «Roko's basilisk», der man ser for seg at kunstig intelligens tar over styringen av verden.

Musk har tidligere advart mot kunstig intelligens og kalt det en «udødelig diktator som vi aldri kan rømme fra».

Gründeren ville lage et ordspill på «rokokko basilisk», som spiller på epoken som fulgte barokken tidlig på 1700-tallet. Men Grimes hadde allerede brukt begrepet. Dermed tok han kontakt - og resten er historie, da paret nå ser ut til å vente barn sammen.

LES OGSÅ: - Dianas niese (29) forlovet med millionær (60)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer