DRØMTE: Sangeren drømte ikke om Barbiedukker og hester som liten - men store bryster... Foto: All Over Press
DRØMTE: Sangeren drømte ikke om Barbiedukker og hester som liten - men store bryster... Foto: All Over PressVis mer

Ba til Gud om større pupper

Katy Perry hadde en litt uvanlig barndomsdrøm.

SEHER.NO: "I Kissed a Girl"-sangeren Katy Perry (24) har aldri lagt skjul på at hun er svært førnøyd med sine to fordeler, og nå avslører stjernen hvordan hun fikk dem.
Til den britiske tabloidavisen The Sun forteller nemlig 24-åringen at hun i barndommen brukte timer på å be til Gud om at hun skulle få store pupper.

- Jeg husker at jeg knelte på sengen min som niåring og ba til Gud om at han skulle gi meg så store pupper at hvis jeg lå på ryggen ville jeg ikke engang ha muligheten til å se mine egne føtter, forteller artisten til avisen.

Perry - som flere ganger har avkreftet at hun har fikset på brystene - har tidligere innrømmet at det nettopp var de som fikk ekskjæresten Travis McCoy (27) til å komme tilbake til henne i mai.

- Jeg havner sikkert i trøbbel for å si dette, men Travis har alltid sagt at han aldri var en puppefyr, han var alltid en rumpefyr - inntil han møtte meg, fortalte stjernen i et intervju i vår.

I fjor valgte Perry å avstøpe brystene sine og selge avstøpningen i samarbeid med MTV under en auksjon til inntekt for brystforskning og organisasjonen Keep-A-Breast.org.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: - Jeg klarte nesten ikke puste