Emma Ellingsen:

- Ba til gud om å våkne med en vagina

18-åringen åpner opp om den kommende operasjonen.

BETYR MYE: Emma Ellingsen legger ikke skjul på at den kjønnskorrigerende operasjonen betyr mye for henne. Foto: NTB Scanpix
BETYR MYE: Emma Ellingsen legger ikke skjul på at den kjønnskorrigerende operasjonen betyr mye for henne. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Emma Ellingsen (18) ble for alvor kjent gjennom TV 2-serien «Født i feil kropp», og har siden den gang delt åpenhjertig om sin historie som transkjønnet. Det har hun gjort både på tv-skjermen, på sin Youtube-kanal og til sine hundretusenvis av følgere på Instagram.

I september ble den unge jenta myndig. For de fleste på samme alder, betyr 18-årsdagen at man kan kjøre bil og kjøpe alkohol, men for Emma er det noe langt viktigere hun ser frem til.

Nå er hun nemlig gammel nok til å ta en kjønnskorrigerende operasjon, en operasjon hun virkelig ser frem til.

Livet på vent

Denne uken gjestet 18-åringen Ida Fladens (33) podkast, «Ida med hjertet i hånden», hvor hun blant annet fortalte om sine forventninger til operasjonen. På spørsmål fra Fladen om hva operasjonen betyr for henne, svarer en ærlig Emma at dette er en operasjon som gjør at hun virkelig kan starte livet.

- Det betyr at jeg kan være komfortabel med kroppen min fullt og helt. Jeg føler at den operasjonen er det som holder mye av fremtiden min, og at jeg ikke kan starte livet mitt før jeg har fått den operasjonen. Jeg har bare lyst til å få den operasjonen og gjøre alt for at jeg er helbredet og kan starte med det jeg vil.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer