Ba stjerneparet holde munn

Melissa McCarthy ble «star-struck» av stjerneparet.

OVERVELDET: Melissa McCarthy ble satt ut da hun og skuespillerektemannen Ben Falcone plutselig sto og snakket med stjerneparet. Foto: All Over Press
OVERVELDET: Melissa McCarthy ble satt ut da hun og skuespillerektemannen Ben Falcone plutselig sto og snakket med stjerneparet. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Selv kjente skuespillere kan bli overvelmet av å være i nærheten av store kjendisnavn. Det fikk «Bridesmaids»-stjernen Melissa McCarthy (41) erfare da hun var på Golden Globe-utdelingen forrige søndag.

På et tidspunkt endte McCarthy opp i lystig passiar med selveste Brad Pitt (48) og Angelina Jolie (36), og 41-åringen ble så «star-struck» at hun måtte be paret rett og slett holde munn, slik at hun kunne nyte øyeblikket.

- Jeg måtte bare si det. De begynte å le, men jeg bare: «Nei, jeg mener det! Jeg må nyte dette bildet!». Hun (Jolie, red.anm.) var altså så vakker, glødet på en sånn spesiell måte, sa McCarthy da hun denne uken gjestet Ellen DeGeneres' (54) talkshow.

Det ble ikke bedre da filmlegenden Meryl Streep (62) plutselig tok del i samtalen.

- Hjernen min stoppet opp. Jeg visste ikke hva jeg skulle si. Alt jeg klarte å få frem igjen og igjen var bare: «Å gud! Du er Meryl Streep!». Hun snakket som et «vanlig menneske», og jeg fortsatte: «Å gud! Jeg har i så mange år tenkt på hva jeg ville si dersom jeg en dag møtte deg. Dette er ikke det!», fortalte hun videre.

McCarthy har i tillegg til å spilt i en del biroller på film, spilt i TV-serien «Gilmore Girls».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jennifer Lopez og Mark Anthony ankom premiere hånd i hånd