HJELPER SØSTEREN?: Kim Kardashian sier til bladet Allure at søsteren Khloe har spurt henne om hun vil stille opp som surrogatmor. Foto: All Over Press
HJELPER SØSTEREN?: Kim Kardashian sier til bladet Allure at søsteren Khloe har spurt henne om hun vil stille opp som surrogatmor. Foto: All Over Press Vis mer

Ba søsteren føde hennes barn

- Når jeg runder 35, vil jeg definitivt vurdere det.

Publisert
SEOGHØR.NO: Khloe og Kim Kardashian har sammen med sin gravdie kjendissøster Kourtney hatt stor suksess med sin realityserie «Keeping Up With The Kardashians».

Etter at hun giftet seg med basketstjernen Lamar Odom (32) skal også Khloe ha fått et sterkt ønske om å bli mamma, men foreløpig har hun ikke fått ønsket innfridd.

Nå avslører storesøster Kim (31) at Khloe (27) har spurt henne om hun kunne tenke seg å stille opp som surrogatmor.


Og Kim er ikke avvisende til tanken, ifølge bladet Allure.

- Hun spøkte med meg og sa «Vil du være min surrogatmor?» . Jeg tror jeg vil ha kroppen min for meg selv et par år til, men når jeg runder 35, vil jeg definitivt vurdere det, sier Kim.

Etter at hun skilte seg fra sin ektemann Kris Humphries etter kun 72 dagers ekteskap, er Kim forberedt på at hun kan gå gjennom livet uten å bli mor.

- Jeg vil gjerne ha egne barn, men jeg vet ikke om det er ment for meg. Kanskje jeg bare vil jobbe, jobbe, jobbe og ikke tenke på det.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Festet videre mens Whitney lå død i etasjen over

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer