<strong>UØNSKET OPPMERKSOMHET:</strong> Nikis Theophilakis har blitt en populær skuespiller i «Hotel Cæsar», men ikke alle henvendelsene fra fansen er like velkomne. Foto: Hotel Cæsar
UØNSKET OPPMERKSOMHET: Nikis Theophilakis har blitt en populær skuespiller i «Hotel Cæsar», men ikke alle henvendelsene fra fansen er like velkomne. Foto: Hotel Cæsar Vis mer

Ba politiet om hjelp mot fan

Kvinnen nektet å la «Hotel Cæsar»-stjernen og hans familie være i fred.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Nikis Theophiliakis (40) - best kjent for sin rolle som Pelle Krogstad i «Hotel Cæsar» på TV 2 - har sett seg nødt til å be politiet om hjelp for å beskytte familien mot en kvinnelig fan.

Skuespilleren sier til VG at han på slutten av 2000-tallet fikk så mye som 40 SMS om dagen fra kvinnen.

- Det hun skrev, passer ikke å gjengi i avisen, sier han.

Da Nikis - som for tiden også er aktuell i TVNorge-serien «Nissene over skog og hei» - skaffet seg hemmelig nummer, skal kvinnen ha kontaktet hans familie i stedet.

Selv ikke da politiet kontaktet henne for å få henne til å gi seg, stoppet tekstmeldingene.

- Det ble bare verre, jeg fikk enda flere meldinger. Jeg har hørt at det er et ganske vanlig fenomen ettersom person på den andre enden plutselig får oppmerksomhet og føler at de blir hørt, sier han til VG.

Nikis er ikke den eneste «Hotel Cæsar»-skuespilleren som har mottatt uønskete tekstmeldinger.

Kim Kolstad - som spiller Jens August Anker Hansen - har tidligere sagt til Seher.no at han raskt skaffet seg hemmelig nummer etter at han dukket opp på skjermen.

- Jeg skiftet til hemmelig nummer litt etter at jeg begynte her. Men før jeg rakk å få det, rant det inn 40 meldinger om dagen og sånn. Det stod alt mulig rart, og mange av dem sømmer det seg ikke å gjenta.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Nytt barn for Cæsar-Nikis

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer