Ba om unnskylding etter TV 2-show

Linni Meisters reaksjon vekket følelser hos programlederen.

BLE IKKE SUR: - Hun og Truls kom bort og sa unnskyld, og at de ikke mente det sånn. Det var ment som en spøk. Men herregud, virket det som at jeg ble fornærmet? spør Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no
BLE IKKE SUR: - Hun og Truls kom bort og sa unnskyld, og at de ikke mente det sånn. Det var ment som en spøk. Men herregud, virket det som at jeg ble fornærmet? spør Linni Meister til Seher.no. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med Linni Meister nederst i saken!

BERGEN (SEHER.NO):  - Er du deg selv, eller spiller du bare en rolle i intervjuer?

Slik lød ett av spørsmålene TV-aktuelle Linni Meister (24) fikk av Solveig Kloppen (39), som sammen med Truls Svendsen (38), ledet an fra scenen under TV 2s høstlansering i Bergen torsdag kveld. Reaksjonen fra Linni kom overraskende på de fleste.

- Synes du virkelig at jeg er så rar? svarte Linni umiddelbart, til åpenbart stor overraskelse for både Kloppen og Svendsen.

Etterpå kom de nemlig bort til sitt intervjuobjekt og ba om unnskylding, avslører Linni til Seher.no.

- Hun og Truls kom bort og sa unnskyld, og at de ikke mente det sånn. Det var ment som en spøk. Men herregud, virket det som at jeg ble fornærmet? Det var jo bare et kult spørsmål, det er mange som lurer på akkurat det hun spurte om - om jeg noen ganger gjør meg til eller om jeg er meg selv. Men det var jo bare en spøk, jeg ble absolutt ikke fornærmet, forteller hun.

Årsaken til at den tidligere glamourmodellen ble intervjuet på TV 2-scenen i Bergen under denne høstlanseringen, er at hun i høst er aktuell med et splitter nytt program, der TV-kameraene har fulgt etter henne, ektemannen Bernhard og sønnen Dennis, i håp om å tegne et best mulig bilde av familien.

- Man må jo få spørre, det er jo ikke alltid jeg er meg selv heller. Når jeg synger «My ass», og i diverse TV-programmer og sånn. Jeg ble bare kjempeglad for at de spurte om det, det er ikke noe de må tenke på.

Under presentasjonen av Linnis TV-program, kom det tydelig fram at TV-seerne opptil flere ganger vil få se den flotte jenta nokså lettkledd utover høsten. Det gruer hun seg - i hvert fall litt - til å se.

- For min del kommer det til å bli litt flaut, men det er jo alltid flaut å se seg selv på TV. Det synes i hvert fall jeg. Men da tenker sikkert folk «hvorfor gidder hun da?». Det er bare fordi jeg liker det jeg driver med. Jeg liker ikke å se på det, men jeg liker å gjøre det, sier Linni Meister, som også har et eget, lite ordtak på lur.

- Det dere får se er en ekte Linni Meister. Hvem er vel det? Lurer dere på det, da får dere følge med!

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ:  - Føler seg stygg uten trening 


Se videointervjuet med Linni Meister her:

[obj:media:8824]