Chrishell Stause og Justin Hartley:

Ba om skilsmisse på melding

- 45 minutter seinere visste hele verden det.

SKILT: Chrishell Stause og Justin Hartley gikk fra hverandre i november 2019. Nå avslører Stause at det foregikk på en litt utradisjonell måte. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Chrishell Stause og Justin Hartley gikk fra hverandre i november 2019. Nå avslører Stause at det foregikk på en litt utradisjonell måte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den amerikanske skuespilleren og eiendomsmegleren Chrishell Stause (39) giftet seg med skuespillerkjekkasen Justin Hartley (43) i 2017. Lykken ble imidlertid kortvarig, for allerede i november i fjor ble det kjent at duoen skulle skille lag.

Stause er mest kjent for Netflix-realityserien «Selling Sunset». Sesong tre av seerfavoritten ble tilgjengelig på strømmetjenesten fredag, og i den ferske sesongen får publikum se hvordan Stause reagerer når hun får beskjeden om at Hartley har tatt ut skilsmisse.

Det foregikk nemlig på en heller utradisjonell måte. I serien kan man se Stause avsløre overfor Mary Fitzgerald at Hartley informerte henne om at han hadde tatt ut skilsmisse over tekstmelding i november 2019.

- Han sendte meg en melding om at han hadde tatt ut skilsmisse. 45 minutter senere visste hele verden det, sier 39-åringen, ifølge People.

REALITYSKANDALE: Ekteparet Milojko «Mikan» Bozic og Milijana Bozic giftet seg i september. Nå skal mannen ønske skilsmisse, etter at kona var utro mot ham på direktesendt tv - med en 60-åring. Reporter: Ørjan Ryland Vis mer

- Ingen kontakt

Stause avslører også at hun og eksen nesten ikke har snakket sammen siden den skjebnesvangre novemberdagen i fjor.

- Jeg snakket med ham like etterpå, fordi jeg trodde det var tull. Men det var på en måte slutten på kommunikasjonen, sier hun i serien.

39-åringen forteller også at hun i hui og hast måtte finne seg et nytt sted å bo etter det plutselige samlivsbruddet.

OVER OG UT: Forholdet mellom Stause og Hartley tok slutt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix
OVER OG UT: Forholdet mellom Stause og Hartley tok slutt i november i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Da jeg fant ut av det, var jeg på vei ut døra til jobb, så jeg bare umiddelbart røsket med meg noen få ting og kom meg ut så fort som jeg bare klarte, sier hun i serien.

Eks-skuespillerparet Hartley og Stause møtte hverandre for første gang i 2013. I juli 2016 gikk Hartley ned på kne og fridde til «Selling Sunset»-stjerna.

Bryllupet sto i oktober året etter, på en ranch i Malibu med 75 gjester til stede, ifølge People. Hartleys datter Isabella (16) fra hans første ekteskap med Lindsay Hartley (42) var brudepike.

FORELDRENES SKILSMISSE: Kveldens tema i «Skal vi danse» er «et øyeblikk som har betydd mye». Emilie «Voe» Nereng valgte å danse om foreldrenes skilsmisse. Video: TV 2 / Vilde Holta Røssland / Rød Løper Vis mer

Chrishell Stause og Justin Hartley fikk imidlertid ingen barn i løpet av sitt forhold. Stause har tidligere vært forlovet med «Glee»-stjerna Matthew Morrison (41).

Det var som nevnt i Netflix-serien «Selling Sunset» man fikk se dramaet som utspilte seg da Stause fikk vite om skilsmissen. Den amerikanske realityserien dreier som livet til en rekke eiendomsmeglere i millionbyen Los Angeles.

Justin Hartley har de siste åra spilt i serien «This Is Us».

LES OGSÅ: Åpner opp om pappalivet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer