Ba om skilsmisse på dødsleiet

Men det likte ikke superstjernens kone.

VILLE SKILLES: Denne Hopper skal ha søkt om skilsmisse da han lå for døden. Det likte ikke kona. Foto: All Over Press
VILLE SKILLES: Denne Hopper skal ha søkt om skilsmisse da han lå for døden. Det likte ikke kona. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den kjente skuespilleren Dennis Hopper døde i sitt hjem i California lørdag. Og ifølge Mirror.co.uk skal Hopper, som lenge hadde vært dødssyk med prostatakreft, bedt om skilsmisse fra kona Victoria mens han lå på dødsleiet.
 
Den avdøde skuespilleren skal ha ønsket skilsmisse for at Victoria, som var hans femte kone, ikke skulle få en del av formuen hans. Kona på sin side, svarte ved å barrikadere seg i deres hjem, skriver nettstedet.

Og skilsmissen, den ble aldri fullført før Hopper døde. Dermed kan det være duket fra en skikkelig advokatfeide rundt verdiene superstjernen etterlot seg.

- Jeg har vært gift fem ganger. Hver gang giftet jeg meg for resten av livet. Jeg er den første blir skilt i min familie, jeg har mer enn gjort opp for det, har jeg ikke? uttalte 74-åringen nylig.

Dennis Hopper slo for alvor igjennom internasjonalt med regien og hovedrollen i kultfilmen «Easy Rider» fra 1969. 

Han debuterte imidlertid på lerretet allerede i 1955, og hadde i sin ungdom flere roller i klassiske filmer, som «Rotløs ungdom» og «Giganten».

Av nyere rolletolkninger utmerker seg kanske spesielt rollene som Frank Booth i «Blue Velvet» i 1986 og som Clifford Worley i «True Romance» fra 1993.


Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901

LES OGSÅ: Gary Coleman er død