<strong>HADDE DET TØFT:</strong> - Jeg visste ikke hvordan situasjonen var hjemme i det hele tatt, og dette er jo utilgivelig som familiefar. Jeg forlot dem når ting var veldig vanskelig på hjemmebane, forteller en av årets 14 «Farmen»-deltagere, Tommy Rodahl, til S Foto: TV 2
HADDE DET TØFT: - Jeg visste ikke hvordan situasjonen var hjemme i det hele tatt, og dette er jo utilgivelig som familiefar. Jeg forlot dem når ting var veldig vanskelig på hjemmebane, forteller en av årets 14 «Farmen»-deltagere, Tommy Rodahl, til S Foto: TV 2 Vis mer

Ba om personlig avtale før «Farmen»

- Hvis andre hadde stilt det samme spørsmålet, ville de fått samme svar, sier TV 2.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Denne uka er det Tommy Rodahl (47) som er storbonde i TV 2-programmet «Farmen». Til Seher.no innrømmer 47-åringen at han før avreise til TV-innspillingen var svært skeptisk til deltagelsen i programmet. Årsaken var enkel - men likevel komplisert.

Da Tommy og kona Heidi var i midten av 20-årene valgte de nemlig å flytte til Sauøy utenfor Frøya i Sør-Trøndelag. Der bodde de i mange år, sammen med stort sett fire andre innbyggere - deriblant sine to barn.

Mens Rodahl var fullt opptatt med TV-innspilling var familien hans opptatt med helt andre ting. Kona Heidi og barna var nemlig da i full gang med å flytte til Frøya, noe som innbar en fullstendig omveltning av familien Rodahls liv.

- De var midt i en flytteprosess, mens hele livssituasjonen vår ble kastet rundt. Jeg forlot livet mitt på 48 timer. Jeg avsondret meg selv, og bare tanken på det var veldig vond å svelge, forteller Tommy til Seher.no.

Ifølge Rodahl selv, hadde han bestemt seg for ikke å delta i programmet. Men etter nøye vurdering takket han til slutt ja - i siste liten. Men før den tid tok han seg tid til en prat med produksjonsselskapet Strix om at han trekke seg ut av TV-produksjonen dersom situasjonen på hjemmebane tilsa det.
 
- Jeg hadde en avtale med Strix om at dersom noe skjedde, da skulle jeg få kaste inn håndkledet. Jeg stoler på kona mi, og vet at hun ikke ville «ropt» hvis ikke det var skikkelig alvor. Derfor visste jeg at hvis alarmen gikk hjemme, da var det blodig alvor, sier Rodahl, som understreker at avtalen var muntlig.

Til Telemark dro han med en vond smak i munnen.
 
- Jeg visste ikke hvordan situasjonen var hjemme i det hele tatt, og dette er jo utilgivelig som familiefar. Jeg forlot dem når ting var veldig vanskelig på hjemmebane. Men jeg stoler på Heidi og hennes evne til å klare seg, derfor valgte jeg også å dra, forteller han.

Tommy legger ikke skjul på at livet på Storøy gård også var tung å takle. Til Seher.no har han tidligere uttalt at tilværelsen ble tung etter at han kom hjem, men også under oppholdet på gården ble det tøft.

- I starten var alt gøy, men etter hvert setter gruppa seg og det danner seg gjenger. Jeg ble stående igjen og følte meg ensom. Alt snudde med vennskapet jeg fikk til Kim Andre. Det jeg fikk sammen med ham, gjorde at jeg løftet blikket og ble værende. Kim André og ikke minst Hanne kommer til å være venner av meg resten av livet, forteller han til Seher.no.

Presseansvarlig for «Farmen» i TV 2, Alex Iversen, forteller til Seher.no at Tommys spørsmål om han kunne forlate gården hvis tilværelsen ble for tøff å takle, ikke innebærer noen form for forskjellsbehandling overfor de andre deltagerne.

- Hvis andre hadde stilt det samme spøsmålet, ville de fått samme svar, mener han.

- Er det flere som ønsket enn slik forsikring før deltagelsen i programmet denne våren?

- Det vet jeg rett og slett ikke, sier Alex Iversen til Seher.no.

«Farmen» sendes på TV 2 mandag og torsdag klokka 20.00, samt lørdag klokka 21.40. Se Seher.nos TV-guide her.  

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette burde jeg holdt meg unna  


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer