VENNINNER: Lene Marie hevder Catharina har blitt feil fremstilt i Farmen. Foto: TV 2
VENNINNER: Lene Marie hevder Catharina har blitt feil fremstilt i Farmen. Foto: TV 2Vis mer

- Ba om å bli annenkjempe

Lene Marie Gislerud måtte forlate Farmen lørdag.

SEHER.NO: Lørdag kveld måtte Lene Marie Gislerud (23) forlate bondekonkurransen "Farmen".

Det at den omstridte deltageren, Catharina Pedersen (26) valgte Lene Marie som annenkjempe, kom overraskende på de andre deltagerne, men ikke Lene Marie...

- Catharina valgte meg som annenkjempe fordi jeg ba om det. Jeg var kommet til et punkt i konkurransen der jeg var kald og lei, og ville hjem. Under tvekampen gråt jeg av utmattelse, jeg var småskremt av konkurransens omstendigheter og skjønte jeg ville måtte si farvel til alle de andre. Catharina var en av de få jeg følte jeg virkelig kunne stole på der oppe, så det var nok tøft for henne, sier Gislerud til VG.

Den siste uken har det stormet rundt nettopp Catharina. Hun la aldri skjul på at hun mente at Amin Homanyouni (20) måtte dra fra "Farmen" etter at han hadde drukket seg full på markedet. Presset fra de andre deltagerne gjorde at Amin valgte å forlate "Farmen".

Det er blant annet blitt opprettet en rekke hatgrupper mot henne på Facebook, men Lene Marie mener at "Farmen"-venninnen er blitt feilaktig fremstilt på TV.

- Catharina er misforstått. Hun er egentlig en skikkelig gladjente som har kommet litt feil ut på TV. Jeg sier til alle jeg kjenner at hun er kjempekul og blid - ikke sånn hun til tider er blitt fremstilt, sier Lene Marie til VG.

LES OGSÅ: - Visste ikke hvor mye dritt det var