- Ba meg redusere brystene

Sofia Vergara fikk beskjed om at hun ikke ville blitt tatt seriøst.

FORETREKKER FORMENE: Sofia Vergara fikk beskjed av agenten sin om å redusere brystene, men valgte istedet å beholde sine flotte former.  Foto: All Over Press
FORETREKKER FORMENE: Sofia Vergara fikk beskjed av agenten sin om å redusere brystene, men valgte istedet å beholde sine flotte former. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sexy Sofia Vergara (39) avslører at hun på et tidlig tidspunkt i karrieren vurderte å legge seg under kniven for å gjøre brystene mindre. Det var hennes daværende agent som foreslo inngrepet.

- Da jeg flyttet til Amerika var jeg fyldig og følte meg litt annerledes. Jeg husker agenten min sa «jeg synes du bør forminske puppene for ingen vil ta deg seriøst her», sier hun til nettstedet Showbizspy.


«Modern Family»-stjernen ignorerte beskjeden og valgte heller å stole på morens råd.

- Moren min fikk nesten hjerteinfarkt da hun hørte det. Hun sa at jeg ikke måtte operere brystene, for da ville Gud straffe meg.

Vergara har ikke alltid satt pris på sin yppige figur. I oppveksten likte hun ikke brystene sine, og truet med å skjære dem av. Det var ikke før senere i livet at 39-åringen satte pris kroppen sin, og i dag er hun stadig på listene over verdens mest sexy kvinner. Vergara er født i Colombia og tror bakgrunnen fra Latin-Amerika har hjulpet henne å akseptere sin egen kropp.

- Vi lærer å være komfortable med kroppen vår. Latin-amerikanske kvinner blir ikke sjenerte av å vise seg i badedrakt eller G-streng.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Når du har en slik kropp, må du jo vise den fram  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer