BA KVINNELIG FAN STRIPPE: Robert Pattison ba en kvinnelig fan kle av seg for ham - og hun gjorde det! Foto: All Over Press
BA KVINNELIG FAN STRIPPE: Robert Pattison ba en kvinnelig fan kle av seg for ham - og hun gjorde det! Foto: All Over PressVis mer

Ba kvinnelig beundrer strippe

Kjendisstatusen har gått til hodet på "Twilight"-kjekkasen.

SEHER.NO: "Twilight"-stjernen Robert Pattison (23) avslører at han ba en kvinnelig beundrer strippe for ham.

Pattison, som er aktuell med den andre filmen i "Twilight"-serien "New Moon", har vært overalt i media den siste tiden. Mange av spørsmålene han må besvare omhandler hvordan det føles å ha hundrevis av jenter svermende rundt seg.

På "The Ellen DeGeneres Show " avslørerte Robert at han ba en kvinnelig beundrer strippe for ham - og hun gjorde det!

- Jeg angret med en gang jeg hadde bedt henne strippe. Jeg misbrukte min kjendisstatus! sier Pattison til Ellen DeGeneres.

Skuespilleren forteller at episoden skjedde etter han hadde signert rundt 500 autografer, og at han hadde begynt av å bli lei av å bare si "Hei, hvordan går det?".

- Da kvinnen spurte hva hun kunne gjøre for å få oppmerksomheten min sa jeg: "Øh, ta av deg klærne". Hun stod der og rev av seg klærne, det endte med at hun ble dradd ut av rommet av vaktene. Jeg har aldri før følt meg så fæl!

Robert Pattison er for tiden sammen med "Twilight"-medskuespiller Kristin Stewart.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.  

LES OGSÅ: - Hun er tragisk og isolert