Ba kjæresten slanke seg

Kristen Stewart synes kjæresten Robert Pattinson var for tjukk.

MISFORNØYD: Kristen Stewart liker dårlig at kjæresten Robert Pattinson har lagt på seg og har nå bedt ham om å trene mer.  Foto: All Over Press
MISFORNØYD: Kristen Stewart liker dårlig at kjæresten Robert Pattinson har lagt på seg og har nå bedt ham om å trene mer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I fjor ble «Twilight»-stjernen Robert Pattinson (25) kåret til verdens mest sexy mann av magasinet Glamour, men det er ikke nok for Kristen Stewart (22). Hun synes nemlig kjæresten er for tjukk og har beordret ham til å slanke seg.

- Kristen ba ham skjerpe seg. Han hater treningssenteret, så hun oppmuntrer ham til å miste de ekstra kaloriene ved å padle, sier en venn av paret til nettstedet Showbizspy.

Skuespilleren har ikke jobbet i det siste og all fritiden skal ha ført til at han la på seg 5 kilo.

- Robert har spist hamburgere og drukket øl, og derfor har han lagt på seg.

Motspilleren i de populære vampyrfilmene Taylor Lautner er kjent for sin veltrente mage, og Pattinson føler han blir stilt i skyggen om han blotter overkroppen.

- Hvis jeg skulle spilt mange scener i bar overkropp måtte jeg forandret livsstil. Men det virker som alle skuespillere i hele verden spiller i «Taylor Lautner»-scener – det er helt sykt, har Pattinson tidligere sagt.  
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Besøkte sex-klubb i Berlin  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer