EGEN SANG: Chelsea Gill prøver å smelte skuespillerens hjerte ved å fremføre en egenkomponert sang, som hun har filmet og lagt ut på YouTube. Foto: YouTube
EGEN SANG: Chelsea Gill prøver å smelte skuespillerens hjerte ved å fremføre en egenkomponert sang, som hun har filmet og lagt ut på YouTube. Foto: YouTube Vis mer

Ba Hollywood-stjernen på date via YouTube

- Jeg er i lovlig alder og ikke gal, synger jenta, og fikk svar fra sitt store idol... Se videoen!

Publisert
SEHER.NO: Feelgoodkomedie-kongen Jason Segel (31) fikk nylig et tilbud av en fan han neppe kan motså.

Den unge jenta Chelsea Gill, hvis alder forblir et mysterium, la etter nyttår ut en video av seg selv på den sosiale nettverkskanalen YouTube, hvor hun synger en egenkomponert sang akkopagnert av sin egen gitarspilling.

I løpet av sangen inviterer hun med seg Segel på date, og lover at hun er innenfor lovlig alder. Jenta sjarmerer med nerdete humor, noe den joviale skuespilleren er kjent for å like.

Etter at videoen har gått sin seiersgang verden over tvitret Segel selv at han lot seg sjarmere av stuntet: «Min favoritgreie, kanskje noen sinne. Jeg er dypt beæret. Respons er på vei!».

Kanskje den unge jenta har latt seg inspirere av Mila Kunis-fanen og Justin Timerlake-fanen som i fjor la ut hver sin YouTube-video, hvor de spurte drømmekjendisene om de ville bli med på ball. Kunis og Timberlake var ikke sene om å takke nei.

Så gjenstår det å se hva 31-åringen svarer den unge jenta. I følge Segels siste melding på Twitter måtte han nemlig ha litt tid til å tenke seg om...
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Demi Moore trodde aldri hun kunne bli så tynn


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer