Ba foreldrene skille seg

- Jeg var vel kanskje lei av å høre på krangelen da, sier Frp-leder Siv Jensen.

BA FORELDRENE SKILLE SEG: Siv Jensen sier hun selv ikke husker at hun ba sine foreldre skille seg, men hennes mor bekrefter til Dagbladet at det skjedde. Foto: SCANPIX
BA FORELDRENE SKILLE SEG: Siv Jensen sier hun selv ikke husker at hun ba sine foreldre skille seg, men hennes mor bekrefter til Dagbladet at det skjedde. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Siv Jensen (42) skal som 11-åring ha blitt så lei av å høre på foreldrenes krangling, at hun ba dem om å ta ut skilmisse.

Det sier Frp-lederen ifølge Dagbladet i TV 2-programmet «Trude», som sendes onsdag.

- Jeg var vel kanskje lei av kranglingen da. Det gjorde at vi egentlig levde sammen, selv om ikke de bodde sammen - som en lykkelig familie.

- En skilsmisse der og da er alltid litt støyfylt. Men jeg synes foreldrene mine var flinke til å legge forholdene til rette for oss barna.

Siv Jensen hevder hun selv ikke husker episoden, men hennes mor, Monica Kjelsberg, sier til Dagbladet at hun husker godt at datteren ba foreldrene skille seg.

- Vi skilte oss i 1981 og da var Siv bare 11-12 år, så det er ikke så rart at hun ikke husker det. Men jeg husker det veldig godt. Det var mye høylydt krangling hjemme hos oss den gangen.

Siv Jensens far døde for 21 år siden, men Frp-lederen sier i TV-programmet «Trude» at hun fortsatt har et meget nært forhold til sin mor.

- Det har faktisk vært ganger jeg har vært på vei til bilen for å kjøre og sjekke om det har skjedd noe med henne. Men gudskjelov så avverger hun det hver gang, sier Jensen ifølge Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer