SJOKKERER IGJEN: Popstjernen Ke$ha er kjent for sin uberegnelige oppførsel. Foto: Stella Pictures
SJOKKERER IGJEN: Popstjernen Ke$ha er kjent for sin uberegnelige oppførsel. Foto: Stella PicturesVis mer

Ba fansen om å sende inn sine egne tenner

Popstjernen Kesha ville lage kunstverk av mennesketenner.

SEOGHØR.NO: Popartisten Ke$ha (26) elsker å sjokkere, og har tidligere vakt oppmerksomhet blant annet ved å røyke en marihuanaliknende sigarett på scenen, å drikke sin egen urin i en dokumentarfilm, og å hevde at hun har hatt sex med et spøkelse.

Nå sjokkerer den amerikanske sangstjernen igjen.

Popstjernen sjekket nylig inn på et behandlingshjem for å få hjelp mot spiseforstyrrelser. Men det kan nå virke som om stjernen har vanskeligheter med å få tiden til å gå, og har derfor forsøkt å skaffe seg en ny hobby. Det skriver TMZ.com.

«Timber»-stjernen har nemlig bedt fansen om å sende inn sine egne tenner til behandlingshjemmet. Tennene skulle så bli en del av et kunstverk.

I 2010: Kesha har alltid vært slank, men for drøye tre år siden virket hun litt mer formfull, som på denne «Today Show»-konserten i New York. Foto: Gregorio T. Binuya/Everett Collection                                /All Over Press
I 2010: Kesha har alltid vært slank, men for drøye tre år siden virket hun litt mer formfull, som på denne «Today Show»-konserten i New York. Foto: Gregorio T. Binuya/Everett Collection /All Over Press Vis mer

Dette er ikke første gangen Kesha uttrykker sin begeistring for tenner.

I august lanserte hun en smykkekolleksjon, som blant annet bestod av metallavstøpninger av mennesketenner.

Planen kan imidlertid ikke bli gjennomført da behandlingshjemmet har en tydlig policy mot tenner.

- Vi kan ikke ta imot menneskelige kroppsdeler, sier en talsperson for behandlingshjemmet til TMZ.

Dermed må Kesha finne seg en annen hobby mens hun er under behandling.

Grunnen til at hjemmet ikke vil la Kesha få tilsendt gavene fra fansen er risikoen for at tennene inneholder infeksjoner eller er smittsomme. De aksepterer derimot falske tenner.

VELTRENT: Også på iHeartRadio Music Festival i september viste sangeren frem en svært slank figur i dette Miley Cyrus-lignende antrekket. Foto: Stella Pictures
VELTRENT: Også på iHeartRadio Music Festival i september viste sangeren frem en svært slank figur i dette Miley Cyrus-lignende antrekket. Foto: Stella Pictures Vis mer

Det er ikke første gang popstjernen har jobbet med tenner for å lage kunst. Stjernen har blant annet dukket opp i en BH, pannebånd og forskjellige smykker som har inneholdt tenner fra mennesker skriver TMZ.

Popstjernen har vært på behandlingshjemmet Timber Knolls siden begynnelsen av året. Ifølge hennes mor, Pebe, ble stjernen hetset for vekten, noe som førte til spisforstyrrelser.

- Jeg skal lære å elske meg selv igjen, har Kesha selv skrevet i en pressemelding.

Mamma Pebe har ifølge nettstedet også søkt behandling på hjemmet etter at all oppmerksomheten rundt datteren ble for stor.

LES OGSÅ:   Pynter kroppen med mennesketenner