- Ba elskerinnen om å holde seg unna

Simon Cowell vil ha fred.

GRAVID: Cowell gjorde Lauren Silverman gravid mens hun fortsatt var gift med Andrew, Simons gode kamerat. Foto: All Over Press
GRAVID: Cowell gjorde Lauren Silverman gravid mens hun fortsatt var gift med Andrew, Simons gode kamerat. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I slutten av juli ble det kjent at Simon Cowell (53) hadde gjort Lauren Silverman, som var gift med Cowells gode kamerat Andrew, gravid.

- Lauren og Andrew har vært ulykkelig i ekteskapet i lang tid, og en skilsmissesøknad har vært jobbet med i lang tid. Under skilsmisseprosessen har hun og Simon kommet nære hverandre, sa en kilde til Us Magazine.

Nå melder imidlertid The Sun at Cowell har bedt Lauren om å holde seg unna.

- Simon trodde skilsmissen skulle ta lenger tid enn den gjorde. Han insisterer på at han trenger tid til å klarne tankene sine, forteller en kilde til den britiske avisen.

Mens Lauren ønsker å tilbringe tid med Simon under graviditeten, er det det siste han vil.

- Lauren har spurt Simon om å chartre et privatfly sånn at hun kan være med ham, men han kommer med unnskyldninger og vet ikke hva han skal gjøre.

Silverman skal være gravid i 12. uke.

LES OGSÅ: Venter barn med kompisens kone
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer