Ba datteren om å slanke seg

Synes du Rihanna er for feit? Det syntes faren hennes.

HARDE KRAV: Rihanna har harde krav fra sin far, som mente hun begynte å bli feit.  Foto: All over press
HARDE KRAV: Rihanna har harde krav fra sin far, som mente hun begynte å bli feit. Foto: All over press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popstjernen Rihannas far Ronald Fenty ba datteren om å slanke seg sist gang han så henne, fordi han mente at hun begynte å bli for tykk.

«You Da One»-sangeren, som 29. juni står på scenen i Holmenkollen i Oslo under den nye festivalen «Kollen», har fremstått i en slankere figur den siste tiden, og Fenty mener at det er han som inspirerte datteren til å gå ned i vekt.

- Jeg synes faktisk at hun var litt tykk forrige gang jeg så henne, sier Ronald, som har et turbulent forhold til sin berømte datter.

Men etter den siste tidens opptredner i rampelyset er Rihannas far mer tilfreds med popstjernens utseende.

- Da jeg så henne på årets Grammy-utdeling tenkte jeg at hun var tilbake til sin normale størrelse. Jeg pleide å spøke med henne og si at Robyn, (Rihannas fornavn, journ.anm), nå begynner du å bli for tykk. Men jeg synes hun er flott. Hun så fantastisk ut på Grammy, som alle så. Hun har slanket seg og trent, sier Ronald Fenty til Female First.
 
I tillegg til å snakke om Rihannas vekt, forteller Fenty at han synes det er fint at datteren har gjenopptatt kontakten med sin voldelige ekskjæreste Chris Brown.

- Chris er en flott fyr, og alle har rett til å gjøre feil i livet. Gud vet hvor mange feil jeg har gjort. Hun er sin egen kvinne nå, sier han til Female First.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dypt skuffet over Rihanna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer