Ba bryllupsgjestene om penger

- Jeg er konkurs og har fem barn å mate, forklarer Kerry Katona.

LYKKELIG GIFT: Fem måneder etter at Kerry Katona og kjæresten George fikk datteren Dylan Jorge, lovet de hverandre evig troskap.  Foto: REX/Steve Meddle/ITV/All Over Press
LYKKELIG GIFT: Fem måneder etter at Kerry Katona og kjæresten George fikk datteren Dylan Jorge, lovet de hverandre evig troskap. Foto: REX/Steve Meddle/ITV/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter to år som kjærester ga den trøblete popstjernen Kerry Katona (34) sitt ja til forloveden George Kay (34) i en stjernespekket seremoni tidligere denne måneden.

- Jeg elsker ham så høyt at jeg har lyst til å sprekke, sier Katona om sin nybakte ektemann, ifølge The Mirror.

Paret, som forlovet seg etter kun ni måneders bekjentskap, hadde opprinnelig planlagt å gifte seg i fjor sommer, men måtte utsette bryllupet på grunn av store økonomiske problemer.

Gift for tredje gang

Nå avslører den tidligere «Atomic Kitten»-sangeren at hun kom med en spesiell oppfordring til bryllupsgjestene før den store dagen.

- Jeg spurte ikke om gaver, men om penger. En 50-lapp i en konvolutt vile holdt, for jeg er konkurs og har fem barn å mate, forteller hun.

Dette er Katonas tredje ekteskap.

Hun har tidligere vært gift med «Westlife»-stjernen Brian McFadden (34) og taxisjåføren Mark Croft (43).

Til tross for sine to havarerte ekteskap, så ser Kerry lyst på fremtiden med sin nye ektemann.

- Første gang jeg giftet meg var jeg bare et barn. Andre gang så visste jeg ikke egentlig ikke helt hva som skjedde. Jeg var helt ute. Jeg har vokst masse og var singel i fire år. Nå har jeg truffet sjelevennen min, sier hun ifølge nettstedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.