Aylars video topper YouTube

50 millioner har sett den norske modellen.

VIDEOSTJERNE: Aylar har gjort suksess som skuespiller i Basshunters musikkvideoer. Her er hun på innspilling i Oslo i august. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
VIDEOSTJERNE: Aylar har gjort suksess som skuespiller i Basshunters musikkvideoer. Her er hun på innspilling i Oslo i august. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
SEHER.NO: Den tidligere glamourmodellen Aylar Lie (24) har satset hardt på en ny karriere som artist, og har det siste året også gjort stor suksess som skuespiller i flere musikkvideoer med den svenske popsangeren Jonas "Basshunter" Altberg (23).

Og at det norsk-svenske samarbeidet har båret frukter, er det liten tvil om.

Ifølge den engelske avisa News Of The World er videoen til Basshunter-sangen "Now You're Gone" - hvor Aylar blant annet stripper ned til undertøyet foran et speil sammen med modellene Marielle Mathiassen og Silje Lian - sett nesten 50 millioner ganger av britiske internettbrukere i år.

Det gjør videoen til den mest populære av alle klipp på nettstedet YouTubes britiske del i 2008.

- Akkurat når du trodde at hete musikkvideoer hadde forsvunnet med sommeren, kan vi servere deg et rykende ferskt klipp du kan varme deg på i vintermånedene, skrev The Sun da de presenterte den for  første gang på sine hjemmesider.

På plassene bak Aylar og Basshunters "Now You're Gone" følger blant annet høydepunkter fra "Britain's Got Talent" og hele tre videoer fra den populære R & B-artisten Chris Brown.
 
Etter suksessen med "Now You're Gone" - som er en engelsk versjon av Basshunters tidligere hit "Boten Anna" - har Aylar vært med i tre av svenskens videoer, hvor hun etter hvert spiller hans kjæreste.


Og sangeren la ikke skjul på at han var strålende fornøyd med at det var Aylar som fikk den rollen, da Seher.no møtte ham på videoinnspilling i Oslo i august.


- Det ble mange kyss. Jeg ødela opptakene med vilje, så vi måtte ta det om igjen 30 ganger, spøkte han.


Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Har kjæreste, topper singelliste

Se "Now You're Gone" her: