GODE VENNER: Aylar Lie har blitt en fast skuespiller i "Basshunter"s musikkvideoer. Her spiller de to inn en video i Oslo i 2008. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GODE VENNER: Aylar Lie har blitt en fast skuespiller i "Basshunter"s musikkvideoer. Her spiller de to inn en video i Oslo i 2008. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer

Aylars partner klar for kjendis-BB

Trosser alvorlig sykdom for mulighet til PR.

Publisert
SEHER.NO: Den svenske popartisten Jonas Altberg (25) - best kjent under navnet "Basshunter"- har med god hjelp fra norske Aylar Lie gjort stor suksess i Storbritannia med dance-låter som "Now You're Gone" og "All I Ever Wanted"

Aylars innsats som skuespiller i flere av svenskens videoer har ført til stor interesse fra britiske tabloidaviser, som har vært med å dytte Altberg helt til topps på de britiske salgslistene.

Men nå satser "Basshunter" på selv å sørge overskriftene - ved å bli med i den nye kjendisutgaven av realityserien "Big Brother" i Storbritannia.

Ifølge The Sun skal Altberg ha bestemt seg for å følge i fotsporene sin landskvinne Ulrika Jonsson - som deltok i fjorårets utgave av den skandaleombruste serien - til tross for at han sliter med lidelsen Tourettes syndrom.

Sykdommen kan føre til at den som er rammet plutselig kommer med kraftige utbrudd mot omgivelsene, men Altberg hevder han ikke frykter det skal skje på direkten.

- Du kunne tilbragt en uke med meg døgnet rundt og ikke ane at jeg har det. Jeg har lært meg å føle når det kommer og hvordan jeg skal kontrollere det, sier han til avisa.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.   


LES OGSÅ: Aylars video topper YouTube
Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer