Aylars hundedrama: - Menn med balltre spør etter oss

Fikk sinte hundeeiere på nakken etter dramatisk redningsaksjon. 

HJELPER DYR: Aylar Lie og Aja Nafstad reiser rundt i verden for å hjelpe gatedyr. I Libanon havnet de i en farlig situasjon da de reddet to hunder fra mishandling på åpen gate. Video: God kveld Norge / TV 2 Vis mer
Publisert

Pokerspiller og tv-profil Aylar Lie (33) er en kjent dyrevenn, og har engasjert seg for en rekke dyrevernorganisasjoner de siste årene. Nå har hun startet sin egen.

I kveldens «God kveld Norge» på TV 2 forteller 33-åringen om et dyreredningsprosjekt hun har igangsatt med en venninne, veterinæren Aja Nafstad, med mål om å hjelpe katter og hunder i nød - der de er.

Under et besøk til Libanons hovedstad, Beirut, holdt det imidlertid på å gå fryktelig galt.

- Ikke så hyggelig

- I kveld ble vi vitne til dyremishandling på åpen gate. Vi brøt selvfølgelig inn for å frata dem (hundeeierne, journ.anm) disse valpene. Det var ikke så populært, forteller Lie fra hotellrommet i Beirut.

Aja Nafstad fortsetter:

- Nå ble vi akkurat ringt opp fra resepsjonen på hotellet, som kan fortelle at det står to biler utenfor, fulle av gutter, med balltre. De spør etter oss.

- Så det er jo ikke så veldig hyggelig, skyter Lie inn.

De hissige hundeeierne forlot hotellet etter hvert, og jentene slapp unna med skrekken. Aylar Lie understreker at hun, til tross for den skremmende hendelsen, er innstilt på å hjelpe flere hunder og katter i liknende situasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer