BEKYMRET: Aylar Lie er bekymret etter at hunden Siba stakk av søndag kveld.  Foto: Stella Pictures
BEKYMRET: Aylar Lie er bekymret etter at hunden Siba stakk av søndag kveld. Foto: Stella PicturesVis mer

Aylars hund stakk av - utlover 20 000 kr i dusør

Aylars hund Siba forsvant i går kveld. Nå pågår det leteaksjon.

SEOGHØR.NO: Aylar Lie (29) er for tiden syk og i den anledning valgte hun å plassere hunden sin, Siba, på hundehotellet Kennel L'Mygan søndag. Men hunden stakk av samme kveld. Først i dag fikk Eurojackpot-programlederen beskjed om at sin kjære chihuahua var forsvunnet. 

- Jeg ble informert om dette først nå og er på vei for å lete. Hun er ukjent i distriktet og har ikke halsbånd. Hun stakk av fra Kutorvet like ved Glesne kirke og håper hun fortsatt befinner seg i området, skriver hun på sin offisielle Instagram-side.

Aylar gjør alt som er mulig for å få hunden sin til rette igjen. Hun lover en svær pengesum til den som klarer få hunden tilbake til henne.

- Jeg lover 20 000 kroner i dusør til den som finner henne. Politiet er varslet. Hun lyder navnet Siba, men er en veldig skremt frøken, skriver Aylar på Instagram.

Da Se og Hør kommer i kontakt med Aylar er hun fortsatt ute og leter etter sin kjære hund. 

- Jeg frykter det verste. Siba er sikkert sulten og hun er også veldig redd. Det er mye rovdyr i området. Vi kommer til å lete hele kvelden om vi må. Hvis noen har sett noe så ta kontakt. Jeg er veldig glad i hunden min, sier TV-profilen. 

Hunden ble kjøpt for et halvt års tid siden. Da hadde den blitt mishandlet og var i elendig forfatning. 

- Nå må jeg bare legge på, jeg må lete videre, sier Aylar. 

PS: Kjenner du til saken, eller har sett hunden - tips oss her.