SAMMEN PRIVAT OG PÅ JOBB: Aylar Lie har fått jobb som kjendisjournalist i kjæresten Ozan Øzerks nye blad Biip Mag. Her viser de sin kjærlighet på motevisning på torsdag. Foto: Stella
SAMMEN PRIVAT OG PÅ JOBB: Aylar Lie har fått jobb som kjendisjournalist i kjæresten Ozan Øzerks nye blad Biip Mag. Her viser de sin kjærlighet på motevisning på torsdag. Foto: Stella Vis mer

Aylar viser sin kjærlighet

Aylar og Ozan er sammen privat og på jobb.

Publisert
SEHER.NO: Aylar Lie (24) har tidligere prøvd seg som både glamourmodell og artist. Nå er hun klar for en ny jobb - som kjendisjournalist.

Aylar har ifølge Kampanje.no fått jobb i det nye gratisbladet Biip Mag.

I første utgave av bladet intervjuer hun popgruppa Madcon, og planen er at hun skal bidra i hver eneste utgave av bladet.

Aylar har foreløpig ikke sagt noe om hun kommer til å skrive noe om sitt eget kjærlighetsliv i bladet, men helt usannsynlig er det kanskje ikke...

Hennes nye sjef er nemlig kjæresten Ozan Øzerk, som står bak det nye bladet.

I går viste paret sin kjærlighet på designeren Nora Farahs moteshow til støtte for Kreftforeningen.

Blant de kjente fjesene som gikk på catwalken var TV-profilene Vibeke Klemetsen, Synnøve Skarbø og skuespiller Janne Formoe.

I tillegg til den nye reporter-jobben jobber Aylar også fortsatt som modell og skuespiller, blant annet i en rekke musikkvideoer med den svenske artisten Basshunter.

Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ: De heteste kjendistabbene

Se bildespesial fra moteshowet her:

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer