Aylar til topps i England

Låta "Now you're Gone" - med norske Aylar Lie i en hovedrolle i musikkvideoen - troner for tiden øverst på den britiske singellisten.

POPULÆRE: Basshunters lettkledde video har fått mye oppmerksomhet i Storbritannia. Foto: faksimile the sun
POPULÆRE: Basshunters lettkledde video har fått mye oppmerksomhet i Storbritannia. Foto: faksimile the sun Vis mer
SEHER.NO: Låta "Now You're Gone"  - som tidligere har vært en landeplage i Norge under navnet "Boten Anna" - har i løpet av fire uker tatt Storbritannia med storm.

Den svenske artisten Jonas Altberg - som kaller seg Basshunter - kan takke mye av suksessen for sin sexy musikkvideo, som har fått mye oppmerksomhet av blant annet i storavisa The Sun.

Videoen viser modellene Aylar (23), Silje Lian og Marielle Mathiassen (20) før og under en tur på byen. I videoen stripper jentene blant annet ned til undertøyet mens de forbereder seg til fest.

- Akkurat når du trodde at hete musikkvideoer hadde forsvunnet med sommeren, kan vi servere deg et rykende ferskt klipp du kan varme deg på i vintermånedene, skrev The Sun da de presenterte den for  første gang på sine hjemmesider.

Videoen skal ifølge avisa Varden være innspilt på utestedet Cosmopolite i Oslo i november i fjor.

Og ifølge produsent Knut Inge Solbu var stemningen på settet meget god

- De flinke statistene var så ivrige at de ikke rakk siste toget hjem til Skien. Det endte med at de fikk låne Aylars seng på settet til overnatting. Det funket greit det, sier han til Varden.no.

Se Aylar-videoen her:


LES OGSÅ: Videoblest for Marielle!