Aylar sett 46 millioner ganger!

...og nå vil Basshunter ha henne igjen.

HET, HETERE, HETEST: Tilsammen 46 millioner mennesker har sett Aylar i Basshunters videoer på YouTube.  Foto: Faksimile YouTube
HET, HETERE, HETEST: Tilsammen 46 millioner mennesker har sett Aylar i Basshunters videoer på YouTube. Foto: Faksimile YouTube Vis mer
SEHER.NO: Videoen til "Now You're Gone" er sett 32.929.042 på YouTube, høykvalitetsversjonen av samme sang er sett 3.122.555 ganger og "All I Ever Wanted" er sett 10.603.624.

Etter 46 millioner visninger har Basshunter (23) på ingen måte tenkt å kvitte seg med seermagneten Aylar Lie (24).

Dermed har han fått med den norske glamourmodellen i sin tredje musikkvideo.

- Jeg kommer til å bruke Aylar i flere videoer også. Etter nummer 78 har vi nok til en helaftens spillefilm, sier Basshunter, som egentlig heter Jonas Altberg, til VG.

Men Aylar er ikke den eneste gjengangeren i den svenske artistens musikkvideoer. For alle de tre videoene er regissert av norske Alex Herron. Også Marielle Mathiassen (20) gjør Basshunter-Comeback i den nye videoen. Hun var også med i den første videoen, men takket nei til den andre.

- Historien i denne videoen - "Angel In The Night" - er en fortsettelse av de to foregående. Denne gangen har gutten fra de første videoene vært utro mot Aylar, og da kommer jeg inn i bildet. Jeg inviterer henne til et "street race", og ja - Aylar blir min engel i natten, sier Basshunter til VG.
 
Den nye musikkvideoen spilles inn på containerkaia bak Operaen i Oslo.

Basshunter har blitt enormt populær i Storbritannia takket være videoene med Aylar. Singelen "Now You're Gone" toppet listene i fem uker på rad, og også albumet gikk helt til topps.

Og Englands største avis The Sun har trykket Aylar til sitt bryst. Da de viste Aylar i hvit bikini fra en av videoene skrev de:

- Aylar er utestengt fra sitt opprinnelige hjemland Iran på grunn av sin frekke fortid. Men hun er mer enn velkommen hit!

LES OGSÅ: Er dette de beste selgerne?
Se videoen til "All I Ever Wanted" her (Ekstern link)
Se videoen til "Now you're Gone" her (Ekstern link)