Aylar sett 46 millioner ganger!

...og nå vil Basshunter ha henne igjen.

HET, HETERE, HETEST: Tilsammen 46 millioner mennesker har sett Aylar i Basshunters videoer på YouTube.  Foto: Faksimile YouTube
HET, HETERE, HETEST: Tilsammen 46 millioner mennesker har sett Aylar i Basshunters videoer på YouTube. Foto: Faksimile YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Videoen til "Now You're Gone" er sett 32.929.042 på YouTube, høykvalitetsversjonen av samme sang er sett 3.122.555 ganger og "All I Ever Wanted" er sett 10.603.624.

Etter 46 millioner visninger har Basshunter (23) på ingen måte tenkt å kvitte seg med seermagneten Aylar Lie (24).

Dermed har han fått med den norske glamourmodellen i sin tredje musikkvideo.

- Jeg kommer til å bruke Aylar i flere videoer også. Etter nummer 78 har vi nok til en helaftens spillefilm, sier Basshunter, som egentlig heter Jonas Altberg, til VG.

Men Aylar er ikke den eneste gjengangeren i den svenske artistens musikkvideoer. For alle de tre videoene er regissert av norske Alex Herron. Også Marielle Mathiassen (20) gjør Basshunter-Comeback i den nye videoen. Hun var også med i den første videoen, men takket nei til den andre.

- Historien i denne videoen - "Angel In The Night" - er en fortsettelse av de to foregående. Denne gangen har gutten fra de første videoene vært utro mot Aylar, og da kommer jeg inn i bildet. Jeg inviterer henne til et "street race", og ja - Aylar blir min engel i natten, sier Basshunter til VG.
 
Den nye musikkvideoen spilles inn på containerkaia bak Operaen i Oslo.

Basshunter har blitt enormt populær i Storbritannia takket være videoene med Aylar. Singelen "Now You're Gone" toppet listene i fem uker på rad, og også albumet gikk helt til topps.

Og Englands største avis The Sun har trykket Aylar til sitt bryst. Da de viste Aylar i hvit bikini fra en av videoene skrev de:

- Aylar er utestengt fra sitt opprinnelige hjemland Iran på grunn av sin frekke fortid. Men hun er mer enn velkommen hit!

LES OGSÅ: Er dette de beste selgerne?
Se videoen til "All I Ever Wanted" her (Ekstern link)
Se videoen til "Now you're Gone" her (Ekstern link)

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer