TIL SALGS: Aylar selger nå sin lille ett-roms leilighet i Vika i Oslo. Annonsen ligger ute på Finn.no. Foto: Faksimile Finn.no
TIL SALGS: Aylar selger nå sin lille ett-roms leilighet i Vika i Oslo. Annonsen ligger ute på Finn.no. Foto: Faksimile Finn.noVis mer

Aylar selger leiligheten

For to millioner kroner kan du bli den lykkelige eier av av Aylars 28 kvm store leilighet.

SEHER.NO: For to uker siden ble det kjent at Aylar Lie (23) lette etter en treroms leilighet til leie på finn.no, samtidig som hun var i full gang med å selge sin egen ett-roms i Vika i Oslo.

"Jeg heter Aylar Lie, er 23 år og er artist. Selv eier jeg en liten leilighet sentralt i Oslo, men den er dessverre litt for liten for mine behov. Ønsker derfor å leie en større leilighet", skrev hun i annonsen.


Nå er hennes 28 kvm store leilighet, som ligger i Observatoriegaten 12, lagt ut for salg.

Leiligheten ble totalrenovert i 2005 og fremstår som pen og moderne. Den har et spesialdesignet italiensk kjøkken, og en kreativ hemsløsning.


Likevel er prisantydningen på svimlende to millioner kroner kanskje litt i drøyeste laget - spesielt når ikke leilighetens faktiske takst er oppgitt.

Se annonsen
her (Ekstern lenke)


  


Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.