Aylar rundstjålet

Det er ikke bare charterturister med rumpetaske som går i ransfellen...

MISTET ALT: Etter å ha blitt rundstjålet i Cannes måtte Aylar reise pengelens hjem. Foto: Espen Solli
MISTET ALT: Etter å ha blitt rundstjålet i Cannes måtte Aylar reise pengelens hjem. Foto: Espen Solli Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Aylar Lie reiste hjem fra Cannes med langt mindre bagasje enn hun hadde med seg ned. Midt under filmfestivalen ble nemlig glamourmodellen rundstjålet.


Mens Aylar og noen andre modeller var på oppdrag for et amerikansk produksjonsselskap, ble herskapshuset tv-teamet bodde i utsatt for innbrudd.


- Vi var ute på en fest alle sammen. Tyvene stjal det som var. Selv mistet jeg pengene mine, mobiltelefonen og verst av alt; PC-en min, sier Aylar til Dagbladet.


På den frastjålne PC-en lå en ferdig kopi av Sabrina-låten "Boys Boys Boys", som Aylar snart skal gi ut. Plateselskapet har derfor bestemt seg for å fremskynde cd-utgivelsen til 16. juni.


LES MER: Her finner du flere kjendisnyheter!


Etter tyveriet måtte en blakk Aylar låne penger til flybilletten hjem. Men hun var langt fra den eneste. Flere journalister, filmfolk og turister er blitt robbet i Cannes under filmfestivalen. Mange av tyveriene har funnet sted ved utestedet Le Petite Majestique.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer