BLE STORESØSTER: Aylar Lie har lenge visst at hun har hatt en yngre søster, etter at moren hennes startet et nytt liv i USA da Aylar var bare fem år gammel. Men det var først nylig hun fikk møte sin ti år yngre søster for første gang. Foto: Stella Pictures
BLE STORESØSTER: Aylar Lie har lenge visst at hun har hatt en yngre søster, etter at moren hennes startet et nytt liv i USA da Aylar var bare fem år gammel. Men det var først nylig hun fikk møte sin ti år yngre søster for første gang. Foto: Stella PicturesVis mer

Aylar møtte sin ukjente lillesøster

Aylar Lie og Shaadeh møttes for første gang på lillesøsterens 19-årsdag.

SEOGHØR.NO: «Eurojackpot»-programleder Aylar Lie (29) deler ut store pengepremier sammen med Geir Håkundsund på TV 2 hver fredag, men nylig fikk hun selv en gevinst som ikke kan måles i kroner og øre.

For første gang i livet fikk hun nemlig møte sin ukjente halvsøster Shaadeh, som kom til Oslo for å feire 19-årsdagen sammen med sin berømte søster.

I ukens Se og Hør Weekend forteller Aylar åpenhjertig om det sterke første møtet med Shaadeh på Gardermoen. Shaadeh har bodd i Newcastle i England sammen med faren sin i mange år, etter at han og Aylars mor gikk hvert til sitt.

De to søstrene tilbragte en minneverdig helg sammen i Oslo, der de begynte å lære hverandre å kjenne. Men Aylar innrømmer at de burde hatt mer tid sammen før Shaadeh reiste hjem igjen til England.

- Etter alle disse årene er det vanskelig å fordøye slike intense inntrykk på så kort tid. Jeg har ikke helt klart å lande ennå, sier Aylar til Se og Hør - og forteller at lillesøsteren allerede har invitert henne på besøk til Newcastle.
 
Se de eksklusive bildene og les hele den utrolige historien om hvordan Aylar og søsteren fant hverandre etter 19 år, samt alt om TV-programlederens dramatiske liv i ukens Se og Hør Weekend, som er i salg nå!

LES OGSÅ: - Singellivet var ikke bra for helsen min