DATER IGJEN: Aylar Lie avslører at hun har en ny flørt etter bruddet med forloveden i våres.  Foto: Tor Lindseth
DATER IGJEN: Aylar Lie avslører at hun har en ny flørt etter bruddet med forloveden i våres. Foto: Tor LindsethVis mer

Aylar Lie har en ny flamme

Et halvt år etter bruddet med forloveden, avslører TV-profilen at hun har begynt å date igjen.

SEOGHØR.NO: For ett år siden kunne Seoghør.no avsløre at TV-personlighet og modell Aylar Lie (32) hadde forlovet seg med Kris Robbestad (34).

I april avslørte Lie imidlertid at forholdet hadde gått over til vennskap etter drøye fire år sammen.

Under lørdagens episode av «God kveld Norge», avslørte 32-åringen at hun ikke lenger depper over bruddet, og at hun har en ny flørt. 

- Livet går videre for både meg og han, og vi har begge begynt å date andre mennesker. Det er det jeg kan si, sier Aylar som ikke ønsker å røpe hvem hennes nye flamme er.

Saken fortsetter nedenfor.

BRUDD ETTER FIRE ÅR: I april avslørte Aylar Lie at forlovelsen med Kris Robbestad var brutt.  Foto: Andreas Fadum
BRUDD ETTER FIRE ÅR: I april avslørte Aylar Lie at forlovelsen med Kris Robbestad var brutt. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Aylar har gjort stor suksess på TV de senere årene. I fjor var hun deltaker i TVNorge-serien «71 Grader Nord», og hun har også fått bryne seg i TV-seriene «Masterchef» og «4-stjerners middag».

Skjønnheten kom også på andreplass i «Skal vi Danse» i 2010.

Saken fortsetter under bildet.

TV-PROFIL: I fjor var hun deltaker i TVNorge-serien «71 Grader Nord», her sammen med programleder Tom Stiansen.  Foto: TV Norge
TV-PROFIL: I fjor var hun deltaker i TVNorge-serien «71 Grader Nord», her sammen med programleder Tom Stiansen. Foto: TV Norge Vis mer

- Fange i egen kropp

Tidligere i år avslørte Lie overfor VG at hun etter en lang periode med utmattelse fikk påvist diagnosen ME (et kronisk utmattelsessyndrom).

Hun kunne sove opptil 15 timer i døgnet i flere måneder i strekk og var hele tiden ekstrem-utmattet.

– Jeg følte meg aldri uthvilt og var tom for krefter uansett hvor mye jeg sov. Alle prosjekter og studier jeg har startet på disse seks årene, har jeg måttet skrinlegge. I snitt sov jeg 15 timer i døgnet flere måneder i strekk uten å se dagslys. Jeg følte meg som fange i egen kropp, sa hun til avisen.

Det var i 2013 at hun ble diagnostisert med den omstridte sykdomsdiagnosen.

LES OGSÅ: Fikk påvist diagnosen ME

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.