Aylar Lie ble drapstruet

Den tidligere glamourmodellen måtte avlyse TV-serieinnspilling i Iran.

TRUET: Flere ganger har Aylar Lie blitt truet på livet av ekstremister. Foto: Stella Pictures
TRUET: Flere ganger har Aylar Lie blitt truet på livet av ekstremister. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Den tidligere glamourmodellen og skal vi danse dronningen Aylar Lie (28) skulle egentlig har medvirket i Noman Mubashirs sitt nye program, «Hva har du i bagasjen?», på NRK. Slik ble det derimot ikke.

Under et besøk på den iranske ambasaden ble Noman og Aylar advart mot å dra til Iran, og fikk beskjed om at ambassaden ikke kunne garantere Aylars sikkerhet. Dette sier Noman Mubashir i dagens Dagbladet.

Aylar og Noman skulle ha reist til Iran for å dokumentere Aylars møte med sine biologiske foreldre i hjemlandet. Lie bekrefter ovenfor avisen at hun ble frarådet av ambasaden å reise til Iran.

- Jeg har ikke fått oppgitt en årsak til at jeg ble frarådet å dra, men jeg har en kontroversiell fortid som taler for seg.

I tenårene bodde Aylar Lie en periode i USA. Der deltok hun i flere pornografiske filmer. Ti år senere plages hun fremdeles av fortiden.

- Det er mange ekstremister som er hissige på meg, uten at jeg helt skjønner hvorfor. Detter jo ti år gammelt, og jeg tar selv avstand fra det ejg gjorde den gangen, og dessuten har jeg aldri gjort noe slemt mot dem. I Norge og europeiske land får jeg være i fred, men Iran er et islamistisk land med sharia-regler. Jeg risikerer derfor å bli arrestert, sier hun til Dagbladet.

Lie forteller til avisen at hun har mottatt drapstrusler, blitt sjikanert på det groveste og blitt fortalt at hun er en skam for iranere, at Gud kommer til å straffe henne og at hun kommer til å brenne i helvete. 

Aylar har på grunn av situasjonen ikke vært i hjemlandet Iran siden hun var 18 år.

- Jeg skulle ønske jeg kunne reise tilbake for å besøke min biologiske familie som bor der. Jeg er helt alene i Norge og ville gjerne ha hatt muligheten til å dra, uten å være redd for å bli arrestert og havne i fengsel. sier modellen til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:   - Det er gøy å finne kjærligheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer