Aylar innlagt på sykehus

- Jeg kan bekrefte at hun ble innlagt i helgen, sier Aylar Lies manager.

SYKEMELDT: Aylar Lie må ta en pause fra poker-spillingen etter at hun ble lagt inn på sykehus i helgen. Foto: Scanpix
SYKEMELDT: Aylar Lie må ta en pause fra poker-spillingen etter at hun ble lagt inn på sykehus i helgen. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Aylar Lie ble i helgen lagt inn på sykehus, etter at hun hadde følt seg dårlig.

Den tidligere modellen og «Skal vi danse»-stjernen, skal nå være på bedringens vei. Hennes manager David Eriksen, bekrefter sykehusinnleggelsen overfor Se og Hør.

- Aylar er for tiden sykemeldt og jeg kan bekrefte at hun ble innlagt i helgen, men hun er hjemme igjen nå, sier Aylars manager David Eriksen til Se og Hør.

Aylar holder for tiden på med medisinstudier ved siden av å være profesjonell pokerspiller, og nå må ta en pause fra pokerspilling og studier.


For to uker siden ble hun koblet sammen med skistjernen Petter Northug, da Se og Hør avslørte at de to hadde hete møter i all hemmelighet.

Det er ikke kjent hva som feiler Aylar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer