"Aylar" inn i Hotel Cæsar

- Det er en scene som kommer til å bli husket, avslører Nadia.

DOBBEL: Aylar Lie syntes det var morsomt å oppdage at Nadia Marielle Mouacim var så lik henne, skriver Se og Hør. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
DOBBEL: Aylar Lie syntes det var morsomt å oppdage at Nadia Marielle Mouacim var så lik henne, skriver Se og Hør. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Nadia Marielle Mouacim, som du kanskje kjenner best som kopien til den tidligere glamourmodellen Aylar, blir å se i TV2-serien Hotel Cæsar i løpet av våren.

I dag skriver Se og Hør at tobarnsmoren, som har algerisk opprinnelse, skal spille inn en scene sammen med Lasse Lindtner, som spiller Magnus Falsen i såpeserien.


LES OGSÅ: Alle flykter glamour-Charlotte


- Jeg skal spille en elskerinne, avslører Mouacim for bladet.

- Det er et skuespill i skuespillet, på en måte, og det er en scene som kommer til å bli husket!


AYLAR KOM MED PÅ LISTA: Seher.no-leserne kåret Norges mest sexy kvinner!

Dermed følger Aylar-kopien også i karriere-fotsporene til sin "tvillingsøster".


STEM TIL HØYRE: Tror du Nadia er en bedre skuespiller enn Aylar?


For tiden holder Mouacim på med innspillingen av en mot-dokumentar til "Naive Norge" som gikk på TV2 i slutten av fjoråret.


- Jeg synes Holmlia fortjener et bedre rykte enn det som er nå. Den skal vel vise det virkelige Holmlia. Jeg var og spiste lunsj på Stortinget sammen med en produsent og en som jobber på Stortinget. Bjarne Håkon Hansen fikk snusen på prosjektet jeg fronter, og ble veldig interessert.

LES OGSÅ: TV2-vil ha Harald og Aylar på dansegulvet

- Så vi er egentlig i startfasen nå. Men dette skal jeg satse på og vet jeg klarer det, fortalte hun til TV2s underholdningssider på nett tidligere denne uka.

I september skrev Seher.no at Aylar også skal prøve seg som skuespiller. Les mer om saken her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer