<strong>POKER-ESS:</strong> Aylar Lie tok tirsdag 2. plass i kvinneklassen i årets Poker-NM i Dublin. Bildet er fra fjorårets turnering i Riga. Foto: Tore Meek/Scanpix
POKER-ESS: Aylar Lie tok tirsdag 2. plass i kvinneklassen i årets Poker-NM i Dublin. Bildet er fra fjorårets turnering i Riga. Foto: Tore Meek/Scanpix Vis mer

Aylar imponerte ved pokerbordet

- Dette var utrolig gøy, sier Aylar Lie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den tidligere «Skal vi danse?»-deltageren Aylar Lie (28) har de siste årene deltatt i flere poker-turneringer og tirsdag kunne hun notere seg for en ny triumf, da hun tok 2. plass i kvinneturneringen i Poker-NM.

- Jeg er stolt over 2. plassen i kvinneturneringen og er takknemlig for treningen jeg har fått av Team Betsson det siste året. Dette var utrolig gøy, sier Aylar Lie i en pressemelding.


I tillegg til sølvplassen vant Aylar nærmere 25 000 kroner. Førsteplassen gikk til Ida Landsverk fra Røa.

Torsdag deltar Aylar Lie i hovedturneringen i NM, og her møter hun flere andre kvinnelige kjendiser som og regnes her som Charlotte Thorstvedt og Mira Craig.

I fjorårets turnering kom Aylar på 55. plass i hovedturneringen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor røk forholdet mitt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer