Aylar før kollapsen: - Jeg er ikke klar for dette

Seher.no møtte Aylar før hun besvimte under Oslo Maraton.

KOLLAPSET DAGEN ETTER TV-SHOWET: Aylar Lie måtte ha hjelp av ambulanse da hun kollapset mot slutten av halvmaraton under Oslo Maraton på søndag. Her står hun på startstreken før det dramatiske løpet. Foto: Anders Myhren / Seher.no
KOLLAPSET DAGEN ETTER TV-SHOWET: Aylar Lie måtte ha hjelp av ambulanse da hun kollapset mot slutten av halvmaraton under Oslo Maraton på søndag. Her står hun på startstreken før det dramatiske løpet. Foto: Anders Myhren / Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Aylar Lie måtte ha assistanse av ambulansepersonell, da hun falt om under Oslo Maraton på søndag.

- Hun har bare besvimt. Det var litt overambisiøst av henne etter to lungebetennelser på tre måneder. Hun løp som ledsager for en blind og besvimte helt på slutten. Det oppleves litt skummelt, men det det opplevdes mok mer dramatisk enn det var, sier hennes manager David Eriksen til VG Nett.

Han legger til at alt fokuset på skolen og «Skal vi danse» har blitt for mye for henne. Seinest lørdag svingte Aylar seg på parketten i det populære TV-programmet på TV 2.

Da Seher.no møtte Aylar på startstreken før halvmaratonet søndag, innrømmet hun at hun ikke var helt i form til å gjennomføre det tøffe løpet.

- Jeg er alt annet enn klar for dette, men jeg må bare gjøre mitt beste, sa Aylar Lie til Seher.no før start.

Ifølge vitner VG har snakket med, skal Aylar ha befunnet seg i en stor klynge med løpere da hun skal ha falt mens hun løp.

«I dag skal jeg stille som ledsager for en blind dame som skal løpe for Aktiv mot kreft, og vi skal "løpe" halvmaraton - men jeg ser meg nødt til å gå hele veien og ikke løpe. Dette fordi jeg ble friskmeldt kun for noen få dager siden, og må unngå å irritere luftveiene mine noe mer enn de allerede er etter lungebetennelsen. Selvom jeg er frisk nå er det viktig å ikke ta heeelt av med en gang. Skal jo holde meg frisk fremover nå», skrev Aylar på sin egen blogg tidligere søndag.

Etter hendelsen har hun ikke oppdatert bloggen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg begynte å storgrine