POPULÆR: Aylar hevder bruken av innleide kjendiser er på full fart inn på norske klubber. Foto: Victoria Bryde, Seher.no
POPULÆR: Aylar hevder bruken av innleide kjendiser er på full fart inn på norske klubber. Foto: Victoria Bryde, Seher.noVis mer

Aylar-fest for 50.000

Aylar Lie hevder bruken av kjendiser som trekkplastre på store fester, er på full fart inn i Norge.

SEHER.NO: I går ble det kjent at Playboy-piken Victoria Silvstedt får 80.000 kroner for hver kveld hun slår ut håret i Norge under en fest-turnè i februar. Jade Jagger -datter til Rolling Stones-vokalist Mick Jagger - skal også bli betalt i samme klasse når hun kommer med sitt fest-konsept "Jezebel" i november.


Men også norske kjendiser blir stadig oftere leid inn for å skape blest om fester.


Den tidligere modellen Aylar Lie (23) sier til VG at det er vanlig å bli tilbudt mellom 15.000 og 50.000 kroner for å stille opp på en fest.


- Fenomenet er ikke så utbredt i Norge ennå, men på full vei inn. Både arrangører og sponsorer har blitt mer bevisste på at det lønner seg å bruke kjendiser som trekkplaster. Personlig er jeg kresen til oppdragene jeg takker ja til, sier hun til VG.


Glamourmodellene Lene Alexandra Øien og Linni Meister skal være blant de som får flest tilbud om å kaste glans over fester.


- Det er ofte overraskende store festbudsjetter arrangørene har å sjonglere med og noen er villige til å betale en del kroner for dette hvis kjendisen er hot nok, sier manager Merethe La Verdi.


 LES OGSÅ: Norgesfest for 80.000!