Aylar dater Carew

John Carew traff glamourmodellen Aylar for første gang i fjor sommer. Siden har de møttes flere ganger i utlandet.

TREFFES I HEMMELIGHET: Fotballstjernen John Carew og glamourmodellen Aylar Lie møtes jevnlig til hemmelige stevnemøter. Men paret tør ennå ikke vise seg sammen i Oslo.
TREFFES I HEMMELIGHET: Fotballstjernen John Carew og glamourmodellen Aylar Lie møtes jevnlig til hemmelige stevnemøter. Men paret tør ennå ikke vise seg sammen i Oslo. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Het flørt i utlandet!


I lang tid har det versert rykter om en påstått romanse mellom fotballandslagets farlige måljeger John Carew (26) og den velkjente glamourmodellen Aylar Lie (22). Først nå har Se og Hør fått bekreftet at Carew og Lie er mer enn bare venner.


- Selv om de offisielt ikke er kjærester, har begge lenge forsøkt å hemmeligholde kontakten. Både John og Aylar er så kjente og offentlige personer at de vet det ville skapt store bølger om de gikk ut på byen i Oslo, bekrefter en sentralt plassert kilde til Se og Hør.


Se og Hør vet at Aylar ved minst to anledninger denne vinteren har møtt John Carew i utlandet. Blant annet i Frankrike - sist gang for bare noen uker siden.


- Jeg kommenterer ikke Johns privatliv, sier Carews manager, Per A. Flod til Se og Hør.


- Det stemmer at jeg kjenner John, men vi er hverken kjærester eller på fløter'n, sier Aylar til Se og Hør.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer