Aylar ble tatt på fersken av politiet

Den norske artisten risikerer å måtte punge ut, etter å ha blitt overrasket av lovens lange arm fredag.

BLE STOPPET AV POLITIET: Aylar Lie skal ha vært i ferd med å foreta en ulovlig gjennomkjøring, da hun ble stoppet av politiet i Oslo fredag morgen. Foto: Stella Pictures
BLE STOPPET AV POLITIET: Aylar Lie skal ha vært i ferd med å foreta en ulovlig gjennomkjøring, da hun ble stoppet av politiet i Oslo fredag morgen. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den norske artisten og modellen Aylar Lie (28) fikk et ublidt møte med politiet, under en kjøretur i Oslo sentrum fredag morgen.

Etter det Seoghør.no kjenner til, skal Aylar - som i 2010 kom på andreplass i TV 2s «Skal vi danse?» - ha foretatt en ulovlig gjennomkjøring med en el-bil i Cort Adelers gate i 09-tiden, da hun ble stoppet av politiet.

Det har ikke lykkes Seoghør.no å få noen kommentar fra Aylar om episoden.

Oslo-politiet opplyser på generelt grunnlag til Seoghør.no at brudd på skiltbestemmelser straffes med en bot 4200 kroner, eller subsidært sju dager i fengsel.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er Aylars video-comeback

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer