BLE OVERRASKET: - I dag fikk jeg en stor overraskelse da jeg hentet posten. Bjørketun barnehjem har oppbevart mine gamle brev fra tiden jeg bodde på barnehjemmet som den gang lå på Hamar, skriver «Skal vi danse»-stjernen Aylar Lie på sin blogg. Foto: Scanpix
BLE OVERRASKET: - I dag fikk jeg en stor overraskelse da jeg hentet posten. Bjørketun barnehjem har oppbevart mine gamle brev fra tiden jeg bodde på barnehjemmet som den gang lå på Hamar, skriver «Skal vi danse»-stjernen Aylar Lie på sin blogg. Foto: Scanpix Vis mer

Aylar besøkte barnehjem hun hadde fortrengt

Aylars første minne i Norge er at faren knivstakk moren for utroskap. Deretter er mye glemt.

Publisert
SEHER.NO: Aylar Lie (26) gjør for tiden stor suksess på danseparketten i TV 2-programmet «Skal vi danse». Men for den mørke skjønnheten var barndommen ingen dans på roser, skriver Her og Nå.

Etter å ha flyktet fra Iran sammen med foreldrene sine som treåring, havnet Aylar i Norge. Etter bare ett år her til lands ble hun tatt fra sine biologiske foreldre.

- Det første minnet jeg har fra Norge, er at faren min knivstakk mamma for utroskap. Jeg vet jo ikke om det er sannheten, men det er det jeg har blitt fortalt. Derfor ble jeg plassert i barnehjem, og der bodde jeg i to år, sa Aylar Lie til programleder Thomas Leikvoll (40) I TV 2-programmet «Helt ærlig» tidligere i år.

26-åringen husker lite fra barndommen. Nå husker hun derimot mer enn hun gjorde for bare kort tid siden.

- I dag fikk jeg en stor overraskelse da jeg hentet posten. Bjørketun barnehjem har oppbevart mine gamle brev fra tiden jeg bodde på barnehjemmet som den gang lå på Hamar. Jeg var bare fire år gammel da jeg flyttet inn på Bjørketun og jeg ble boende der fram til jeg var nesten syv, skriver «Skal vi danse»-favoritten på sin blogg.

På bloggen skriver også Aylar at hun mandag var i Hamar for å besøke barnehjemmet hun tidligere bodde på.

- Nå er jeg på vei til Hamar. Jeg skal besøke barnehjemmet jeg bodde på fra jeg var fire til seks år gammel. Jeg husker ikke mye fra fortiden min, men noen gode minner har jeg fra denne tiden. Det blir nok rart å komme tilbake, men veldig hyggelig tror jeg, skriver hun.

Til Her og Nå medgir Aylar at brevene hun fikk i posten har betydd mye for henne.

- Det var virkelig en oppvekker. Jeg har fortrengt så mye av barndommen, så dette var veldig stort for meg, sier hun til ukebladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Antrekket er en katatrofe

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer