«Farmen kjendis»

Aylar angrer på at hun trakk seg fra «Farmen»

- Jeg hadde i hvert fall kommet til finaleuka, sier Aylar Lie.

TROR HUN VILLE HA KOMMET LANGT: Profesjonell pokerspiller og tv-profil Aylar Lie (33) valgte å trekke seg etter kort tid på «Farmen kjendis». Det angrer hun på. Foto: Alex Iversen / TV 2
TROR HUN VILLE HA KOMMET LANGT: Profesjonell pokerspiller og tv-profil Aylar Lie (33) valgte å trekke seg etter kort tid på «Farmen kjendis». Det angrer hun på. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert

TV-profil og profesjonell pokerspiller Aylar Lie (33) sendte sjokkbølger gjennom mang et tv-apparat i vinter, da omlag én million tv-seere ble vitne til at hun brått valgte å trekke seg fra kjendisversjonen av «Farmen».

Lie kastet inn håndkleet i begynnelsen av den andre innspillingsuka, etter å ha fått en beskjed utenfra om dødsfall i familien. Døgnet i forveien hadde Lie fått «hele» Norge til å måpe av begeistring, da hun satte ny tvekamp-rekord og danket ut trimdronning og erkerival Kari Jaquesson (55) av konkurransen.

I retrospekt ser 33-åringen at realityeventyret burde ha endt annerledes.

Hadde ikke lyst til å reise

- Jeg angrer på at jeg trakk meg, for jeg hadde i hvert fall kommet til finaleuka om jeg hadde blitt igjen, sier Lie til Dagbladet.

Det ble tårevått da tv-profilen måtte fortelle de andre deltakerne om den uforutsette «Farmen»-exiten. 33-åringen erkjente blant annet at hun hadde «begynt å bli veldig glad i alle sammen», og at hun ikke hadde lyst til å reise.

Overfor Dagbladet understreker realitydeltakeren at hun likevel ikke var i tvil:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer